reklama
tamiza
Fanka BB :)
Trzymam kciuki wszystko będzie dobrze - musi być, tylko musisz w to mocno wierzyćCześć dziewczyny, jestem tu nowa.
Moja historia
Ok 4 lat starań i nic...
3 nieudane inseminację
Teraz podchodzimy do innych Citroen
Moje AMH 13.14
PCO....
Dziś 2dc zaczęłam od wczoraj brać tabletki antykoncepcyjne, mam iść długm protokołem...
Lecze się w Gyncentrum Katowice
Boje się jak cholera....
dżoasia
Gratuluję!Jak myślicie cieszyć się czy jeszcze nie 6 dpt beta 31
gosia321
Jesli idziesz krotkim protokolem to normalne pewnie dostalas estrofemO szkoda że wcześniej nie doczytałam bo już zdążyłam kupić a ja nie dostałam żadnych antyków.. to normalne ?
A femibion moge ci wyslac i tak bedziesz miala na zapas a u mnie i tak lezy
Podaj adres na priv
gosia321
Przed ciaza i w 1 trymestrze femibion natal 1 a jest wogole zero to chyba jakas nowoscDziewczyny a ten FEMIBION to 0 czy 1 ? Któraś wie który ma lepszy skład ?
dżoasia
Zylwia a ty jesteś pewna, że masz już brać te leki??? Ja miałam wizytę po antykach, lekarz wtedy dopiero zdecydował, że będzie długi protokół (rozisał wstępne dawki leków)- od 21 dc gonapeptyl i w 4dc miałam wizytę i dopiero wtedy na podstawie usg i wyników badań dobrał ostateczną dawkę - inną niż na wstępnej rozpisce (ja miałam mensinorm i ovaleap, zamiast gonalu - ale są różne leki do stymulacji) no i wtedy kazał też brać po 1/2 gonapeptylu, w 9dc miałam monitoring i zwiększyli ovaleap - też na podstawie wyników badań. Potem co 2 dni monitoringi. Ta są chyba za silne leki, żeby tak je brać bez weryfikacji? Może przedzwoń do kliniki i dopytaj czy na pewno niczego nie zrozumiałaś źle...Mam rozpisanie tak :
Od 21 dc codziennie 1ampulka gonapeptyd (chyba tak to się nazywa)
W następnym cyklu od 5 do 11 po 150ml gonalu i właśnie w 11 dc wizyta .
Teraz spojrzałam że na górze mam napisane Femibion ( nie mogę się doczytać ) codziennie po 1 tabletce ale nie miałam tego na recepcie (( wiecie co to i jak to brać ???????
tamiza
No właśnie jest i dlatego pytam. to kupie teraz ta 1 a on już zawiera wszystkie witaminki ? Może jakieś dodatkowe sugestie ? Coś polecisz GosiuPrzed ciaza i w 1 trymestrze femibion natal 1 a jest wogole zero to chyba jakas nowosc
bertha
Przed ciaza i w 1 trymestrze femibion natal 1 a jest wogole zero to chyba jakas nowosc
Tja, ostatnio wprowadzili nowość
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: