reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa.
Moja historia
Ok 4 lat starań i nic...
3 nieudane inseminację
Teraz podchodzimy do innych Citroen
Moje AMH 13.14
PCO....
Dziś 2dc zaczęłam od wczoraj brać tabletki antykoncepcyjne, mam iść długm protokołem...
Lecze się w Gyncentrum Katowice
Boje się jak cholera....
Nie masz czeeego się bać, cyc do przodu i jedziemy z tym :D:D
Teżmam PCO tak jak wiele innych osób tutaj, także jesteś w dobrych rękach :D:D

Mam rozpisanie tak :
Od 21 dc codziennie 1ampulka gonapeptyd (chyba tak to się nazywa)
W następnym cyklu od 5 do 11 po 150ml gonalu i właśnie w 11 dc wizyta .
Teraz spojrzałam że na górze mam napisane Femibion ( nie mogę się doczytać:p ) codziennie po 1 tabletce ale nie miałam tego na recepcie :((( wiecie co to i jak to brać ???????
To suplement bez recepty. Witaminy i kwas foliwy.

ja też słyszałam tego typu komentarze nie raz ( równiez pracuję na obsłudze klienta) ale jakby taka baba pijana do mnie przyszło to zadzwoniła bym na policję. Mam dość... w sobotę jak wracaliśmy z kliniki z M to szła para z dwóją dzieci i ona w ciąży była... widać,że patole obydwoje palili... i mój M z takim okropnym żalem powiedział no "500 plus..." strasznie mi się go przykro zrobiło, zresztą nie tylko jego ale poprostu nas i całej sytuacji...

To moja sasiadka trzecia aborcja bo ma JuZ 4 dzueci mowie jej zawiaz jajniki a ona seri moge I nigdy nie zajde napewno ?, takie moga miec ... Ja JuZ popristu z tym Sue pogodzilam ze jedni moga drudzy nie bo nieplodnosc jak rak niewiesz kogo i kiedy zabierze ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry