reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa.
Moja historia
Ok 4 lat starań i nic...
3 nieudane inseminację
Teraz podchodzimy do innych Citroen
Moje AMH 13.14
PCO....
Dziś 2dc zaczęłam od wczoraj brać tabletki antykoncepcyjne, mam iść długm protokołem...
Lecze się w Gyncentrum Katowice
Boje się jak cholera....
Nie masz czeeego się bać, cyc do przodu i jedziemy z tym :D:D
Teżmam PCO tak jak wiele innych osób tutaj, także jesteś w dobrych rękach :D:D

Mam rozpisanie tak :
Od 21 dc codziennie 1ampulka gonapeptyd (chyba tak to się nazywa)
W następnym cyklu od 5 do 11 po 150ml gonalu i właśnie w 11 dc wizyta .
Teraz spojrzałam że na górze mam napisane Femibion ( nie mogę się doczytać:p ) codziennie po 1 tabletce ale nie miałam tego na recepcie :((( wiecie co to i jak to brać ???????
To suplement bez recepty. Witaminy i kwas foliwy.

ja też słyszałam tego typu komentarze nie raz ( równiez pracuję na obsłudze klienta) ale jakby taka baba pijana do mnie przyszło to zadzwoniła bym na policję. Mam dość... w sobotę jak wracaliśmy z kliniki z M to szła para z dwóją dzieci i ona w ciąży była... widać,że patole obydwoje palili... i mój M z takim okropnym żalem powiedział no "500 plus..." strasznie mi się go przykro zrobiło, zresztą nie tylko jego ale poprostu nas i całej sytuacji...

To moja sasiadka trzecia aborcja bo ma JuZ 4 dzueci mowie jej zawiaz jajniki a ona seri moge I nigdy nie zajde napewno ?, takie moga miec ... Ja JuZ popristu z tym Sue pogodzilam ze jedni moga drudzy nie bo nieplodnosc jak rak niewiesz kogo i kiedy zabierze ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry