reklama
Alfistka
Fanka BB :)
Nie masz czeeego się bać, cyc do przodu i jedziemy z tymCześć dziewczyny, jestem tu nowa.
Moja historia
Ok 4 lat starań i nic...
3 nieudane inseminację
Teraz podchodzimy do innych Citroen
Moje AMH 13.14
PCO....
Dziś 2dc zaczęłam od wczoraj brać tabletki antykoncepcyjne, mam iść długm protokołem...
Lecze się w Gyncentrum Katowice
Boje się jak cholera....
Teżmam PCO tak jak wiele innych osób tutaj, także jesteś w dobrych rękach
Agnieś191
Fanka BB :)
To suplement bez recepty. Witaminy i kwas foliwy.Mam rozpisanie tak :
Od 21 dc codziennie 1ampulka gonapeptyd (chyba tak to się nazywa)
W następnym cyklu od 5 do 11 po 150ml gonalu i właśnie w 11 dc wizyta .
Teraz spojrzałam że na górze mam napisane Femibion ( nie mogę się doczytać ) codziennie po 1 tabletce ale nie miałam tego na recepcie (( wiecie co to i jak to brać ???????
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
ja też słyszałam tego typu komentarze nie raz ( równiez pracuję na obsłudze klienta) ale jakby taka baba pijana do mnie przyszło to zadzwoniła bym na policję. Mam dość... w sobotę jak wracaliśmy z kliniki z M to szła para z dwóją dzieci i ona w ciąży była... widać,że patole obydwoje palili... i mój M z takim okropnym żalem powiedział no "500 plus..." strasznie mi się go przykro zrobiło, zresztą nie tylko jego ale poprostu nas i całej sytuacji...
To moja sasiadka trzecia aborcja bo ma JuZ 4 dzueci mowie jej zawiaz jajniki a ona seri moge I nigdy nie zajde napewno ?, takie moga miec ... Ja JuZ popristu z tym Sue pogodzilam ze jedni moga drudzy nie bo nieplodnosc jak rak niewiesz kogo i kiedy zabierze ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
K
Ja lecze się w Gdyni Gameta. U dr. CZECH.a co do tabletek to jeśli dobrze pamiętam mam jedno opakowanie 21 tabletek.
froncia jeśli mogę wiedzieć... Gdzie się leczysz ?
Ja lecze się w Gdyni Gameta. U dr. CZECH.a co do tabletek to jeśli dobrze pamiętam mam jedno opakowanie 21 tabletek.
gosia2889
Zaangażowana w BB
K
Powodzenia doktor Czech to wspaniały cudotwórca !
Kochana też chodziłas do niego ?Powodzenia doktor Czech to wspaniały cudotwórca ! [/QUOT
Nie dziękuję ufam mu i mam nadzieję ze że nie długo bede się cieszyć.....
reklama
gosia2889
Zaangażowana w BB
Zaczęłam chodzić do doktor Czecha w maju , a teraz jestem w 7 tygodniu ciąży A więc jak widzisz jestem baaaardzo zadowolona ...Kochana też chodziłas do niego ?
Dziś byłam dla odmiany u doktora Wójcika ( doktor Czech jest na urlopie) i również polecam świetny lekarz
Podziel się: