reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jeju podziwiam cię że masz tyle siły. U mnie , dużo krócej a już nie daje rady.
Ja już w trakcie iui rozmawiałam z lekarzami o in vitro. Ostatnio też z lekarką już chyba wszystko omówiłyśmy i mówiła że zaraz jak okaże się że nic nie wyszło zaczynamy stymulkę. Zobaczymy co dziś się dowiem. Mam nadzieję że nie będę musiała czekać.

Niestety wiem że istnieje takie zagrożenie. Mam jednak nadzieję że nie dojdzie do hiperki.

Wiecie co dziś miałam mega dziwny sen. Śniło mi się że poszłam do lekarza z bólem brzucha i urodziłam dziecko. Nikt nie potrafił zrozumieć jakim cudem skoro brzuch nie urósł, okres miałam a nagle rodzę piękna córeczkę. Tuliłam ją w ramionach, była taka śliczna i malutka. Aż nie chciałam się obudzić... :( rano wstałam to mi się tak smutno i pusto zrobiło...
UUU jaki piękny sen , ale pamiętaj sny się sprawdzają tylko nie można ich opowiedzieć. ja też kiedyś miałam sen ale powiem wam jak będe sprawdzać ostatnią betke.

reklama
Iwcia dopisałam cie do kalendarza z betowaniem, bo sama dopisałaś się w dziwnych miejscach. Niestety udało mi się tylko termin bety uratować.

Możesz resztę jeszcze raz dopisać??
Tak sory ale jeszcze tego nie rozgryałam bo jak siadam do kompa to jestem po relanium i tak na odlocie. ale dziękuje

j

a robilam wszystko przy podejsciu 3 ale teraz przy 4 tez robie ale nie az tak najczesciej leze! mam jakies schizy,,, mysle,ze cos w brzuszku mi sie dziej,ale mysle ze to podswiadomosc tylko moja
Ja może mam lepszą sytuacje ponieważ mam już syna 12-sto letniego ale sunuś już zaczyna wybywać z domu i zostajemy z M sami i marzy nam się curcia lub dwie bo dostałam podane dwa zarodeczki

Daleko mi do Ciebie, jeszcze nawet nie było mi dane usłyszeć serduszka. Mam nadzieję, że po tym będę już spokojniejsza. Niepewność czy wszystko jest ok trochę wchodzi do głowy... i sny czasami bywają okropne.
Żartujesz? Kochana strach Cię już nie opuści. Lżej jest może trochę gdy czuć ruchy dzieciatka ale martwić będziemy się już całe życie.

[emoji127] 28.10.2017

Helloł, żyje! Jednak miałam łyżeczkowanie i zostałam na noc, ale czekam juz na wypis. Wszystko poszło dobrze i dzisiejsza beta juz tylko 3 . Niestety wszystko sie przesuwa o jakieś 3 miesiące ... moze 2??[emoji12]
Witam nowe kobitki!!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ale już bliżej końca niż dalej [emoji11] czasami trzeba zrobić krok w tył żeby móc pójść do przodu

[emoji127] 28.10.2017

Czerwone wino i mogdaly to wiem. A glupie pytanie odnosnie tego wiesiolka mam, kupuje się go w aptece? Jak zostalo mi kilka dni do crio to myślisz ze jest jeszcze sens?
Wiesiolek warto brac od 1dc do transferu po trzeba odstawić bo powoduje skurcze. Jesli ci zostalo kilka dni to chyba malo, mozna go kupic w aptece, ja mam oeparol kapsułki.

Ja może mam lepszą sytuacje ponieważ mam już syna 12-sto letniego ale sunuś już zaczyna wybywać z domu i zostajemy z M sami i marzy nam się curcia lub dwie bo dostałam podane dwa zarodeczki
u nas przy mrozaczkach nikt sie nie pytal czy chcemy jeden czy nasze dwa razem! dali jednego niby zaczal sie rozwijac? czy to możliwe?

reklama
Czym można jeszcze poprawic endometrium? Ja na ten moment biore olej z wiesiolka, migdaly, czerwone wino[emoji4]. Co jeszcze można brać by dalo efekt[emoji5]

Ja oprócz tego co Ty biorę jeszcze acard , jem orzechy brazylijskie, raz dziennie porcje ryb i wit.E. Wiesiolek (albo w kapsułkach albo w postaci oleju) oraz wit.E od 1 dc do owulacji.

Do góry