reklama
M@gda
Moderatorka
Prawie 5. Ale i tak mocno na leki zareagowałam.M@gda az tyle[emoji44] a wysokie masz amh?
Szczescie1986
Fanka BB :)
j
a robilam wszystko przy podejsciu 3 ale teraz przy 4 tez robie ale nie az tak najczesciej leze! mam jakies schizy,,, mysle,ze cos w brzuszku mi sie dziej,ale mysle ze to podswiadomosc tylko mojaRobie wszystko jak robiłam ale się oszczędzam, obecnie jestem na urlopie. Po pierwszym transferze się bardzo oszczędzałam a i tak nic z tego nie wyszło i nie miałam mrozaczków.Musisz zająjć czymś innym głowe bo to nic nie da. Jak dziewczyny piszą to jest szczęścieże się uda,
Szczescie1986
dziewczyny czy przy cyklu naturalnym bierzecie jakies tabletki bo w miom przypadku nic nie dostaje
@tusiaczzek1988 dobrych wieści :*
wiem, że chciałaś zachęcić ale czasami człowiek sobie narobi nadziei, a za chwilę spadek bety...ja nie o tym...miałam na myśli, że Twój wynik jest wysoki, niektóre dziewczyny miały nawet jednocyfrowy jeszczeKażdy organizm jest inny. Wiem, że nie chciałaś i tak się nie stało każda z nas wie jak to może wyglądać
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
kilosierra
dziewczyny czy przy cyklu naturalnym bierzecie jakies tabletki bo w miom przypadku nic nie dostaje
Przy naturalnym tylko folik. Resztę załatwia owulacja :-) dopiero po owulacji progesteron w określonych dawkach i ewentualnie inne leki.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
A to Twoje pierwsze podejście na naturalnym? Ja tez podchodzę teraz do crio na naturalnym i nic poza witaminami nie biorę, trochę się stresowalam ale teraz wychodzi na to że trzeba byc dobrej mysli i wierzyć to powinno sie udac ;-)dziewczyny czy przy cyklu naturalnym bierzecie jakies tabletki bo w miom przypadku nic nie dostaje
anetka303
Oj to prawda. Dopiero miałam transfer, wszyscy obchodzili się ze mną jak z jajkiem a tu dziś zaczynam 25tcTo z jednej strony szkoda, że czas szybko leci, bo ani się obejrzysz a brzuszka już nie będzie
[emoji127] 28.10.2017
reklama
Vinszka
Oj to prawda. Dopiero miałam transfer, wszyscy obchodzili się ze mną jak z jajkiem a tu dziś zaczynam 25tc
[emoji127] 28.10.2017
Daleko mi do Ciebie, jeszcze nawet nie było mi dane usłyszeć serduszka. Mam nadzieję, że po tym będę już spokojniejsza. Niepewność czy wszystko jest ok trochę wchodzi do głowy... i sny czasami bywają okropne.
Podziel się: