reklama
Szczescie1986
Fanka BB :)
JA NIC A NIC NIE BIOREPrzy naturalnym tylko folik. Resztę załatwia owulacja :-) dopiero po owulacji progesteron w określonych dawkach i ewentualnie inne leki.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
chyba się nie odzywała...
Pixie_Dixie
Helloł, żyje! Jednak miałam łyżeczkowanie i zostałam na noc, ale czekam juz na wypis. Wszystko poszło dobrze i dzisiejsza beta juz tylko 3 . Niestety wszystko sie przesuwa o jakieś 3 miesiące ... moze 2??[emoji12]
Witam nowe kobitki!!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Witam nowe kobitki!!
Kochana Ty to przeszłaś....mam nadzieję, że niedługo wystartujesz i to z powodzeniemHelloł, żyje! Jednak miałam łyżeczkowanie i zostałam na noc, ale czekam juz na wypis. Wszystko poszło dobrze i dzisiejsza beta juz tylko 3 . Niestety wszystko sie przesuwa o jakieś 3 miesiące ... moze 2??[emoji12]
Witam nowe kobitki!!
walczaca o szczescie
Dobrze ze juz jestes :-))) teraz oby do przoduHelloł, żyje! Jednak miałam łyżeczkowanie i zostałam na noc, ale czekam juz na wypis. Wszystko poszło dobrze i dzisiejsza beta juz tylko 3 . Niestety wszystko sie przesuwa o jakieś 3 miesiące ... moze 2??[emoji12]
Witam nowe kobitki!!
walczaca o szczescie
Dziewczyny jestem w 16 dc przed crio i moje endometrium ma 9mm to chyba trochę mało,co? Zazwyczaj mialam grubsze...
kilosierra
Dziewczyny jestem w 16 dc przed crio i moje endometrium ma 9mm to chyba trochę mało,co? Zazwyczaj mialam grubsze...
8 mm stanowi minimum. Ważniejsze jest jak wyglada - najlepsze jest trójlinijne :-)
walczaca o szczescie
O to niestety nie zapytalam,ale Pani Doktor powiedziala zeby tak je zostawić i nie ruszac to mam nadzieję że wygląda dobrze ;-)8 mm stanowi minimum. Ważniejsze jest jak wyglada - najlepsze jest trójlinijne :-)
reklama
Podziel się: