reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ojj radość nie z tej ziemi;) Ja chyba chciałabym pozostać w klinice....oczywiście jeśli będzie taka możliwość...bo nie wiem czy lekarze zajmujący się niepłodnościa prowadzą również ciążę. ..?
Ja do swojego prywatnie teraz chodze, juz nie przez klinike. Spytaj, moze i u ciebie tak bedzie mozna.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ojj radość nie z tej ziemi;) Ja chyba chciałabym pozostać w klinice....oczywiście jeśli będzie taka możliwość...bo nie wiem czy lekarze zajmujący się niepłodnościa prowadzą również ciążę. ..?

No właśnie nie wiem. Zastanawiam się co tu zrobić, żeby było dobrze :p

Mnie 3 iui kosztowaly tyle co ivf bo po pierwsze nie mieszkam w pl a wtedy chyba 6 razy musielism przyleciec do pl ( byla jakas bakteria i dostalam antybiotyk wiec ro 2 didatkowe razy i raz mialam owu w samolocie bo czulam .. wiec na wizycie juz bylo po wszystkim) do tego naciagneli mnie na dawce z Danii za 4tys zl (m brak plemnikow) wiec gdyby ktors sie zastanawiala czy do nich isc to jeszcze raz odradzam!
Jak to Cię naciagneli? U mnie w klinice z tego co wiem masz w pakiecie możliwość podania nasienia dawcy bez dodatkowych opłat bo to wszystko w cenie. Tak mi kiedyś znajoma mówiła

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

O to na pewno trzeba dopytac lekarza. Musza miec jakies badania genetyczne porobione... Ale na szczescie nam nie byly potrzebne takie informacje, wiec nie znam sie na tym za bardzo.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tylko przekazuję wiedzę jaką posiadam ;p Mnie to nie interesuje. Teraz chcę dotrwać do kolejnych 8 miesięcy i wrócić po moje 4 kruszynki :D

No bo tam moglam go po czesci poznac i dowiedziec sie o nim wiecej info o zainteresowaniach co lubi o jego rodzinie itd.. taki profil bardzo rozszerzony. I oczywiscie teraz wiem ze to byla tylko strata kasy no ale pan doktor umial mnie do tego przekonac a wiecie jak to jest czlowiek niedoswiadczony w temacie zaslepiony to mu wszystko wcisna.. nawet nie wiecie jak ja zaluje ze tam trafilam...
Czyli wszystko jasne dlaczego tyle kasy

Podobno wręcz przeciwnie, szanse są jeśli nie takie same to wyższe.

Ja np ze względu na hiperkę nie mogłam podejść od razu do śweiżego transferu i podchodziłam po 2 cyklach do crio i pierwszy się udał :)
No ja zaś miałam 3 transfery z mrozakow i nic nie zaskoczyło. A jeden ze swiazaka i się udało :)

Dziewczyny ja doroslam do tego ze obojetne mi skad bedzie dawca(teraz pewno bedzie czech bo w czechach sie leczymy). Prawdziwym i najcudowniejszym ojcem i tak bedzie tylko i wylacznie moj m[emoji4]

Chodzi mi głównie o to, żeby sprawdzać badania dawcy, jakie są tylko możliwe. To moim zdaniem powinno być zapewnione, no ale życie uczy żeby na wszystko uważać.

reklama
Do góry