reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
O! Ciekawe dlaczego. Moze maja jakas umowę...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kiedys ogladalam jakis program na ten temat i Dania ma najwiekezy bank dawcow w Europie. Wlasnie z profilami i wszytskim, ale z tego co pamietam to kosztowalo jakies 500€ i mozna bylo sobie nawet do domu zamowic "strzykwke" i podac samodzielnie [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jesli mAm byc szczera kiedys wyczytalam ze Przy crio organism jest wypoczety.... i procentowo wiecej ciaz jest Po crio .... no Ale swiezaczki tez sa i zdrowe piekne bobaski

No właśnie mój M tak mi cały czas mówi,że organizm odpoczął od tej całej stymulacji i teraz trzeba wierzyć,że się uda :-)

Hmmm gdyby tak bylo z tym
Dlugim protokolem to kazdy by chcial
Dlugi jesli mialyby byc lepszej jakosci;)protokol wybiera lekarz patrzec na wyniki badan ... cala reszta ile wychoduje komorek i czy Sue podziela to JuZ wyzsza sila jak cale ivf

Dziewczyny pytanie ,znajoma miala transfer blastki w sobote dzis 5 dpt I sikacz wyszedl ,czy to normalne ? Mozemy sie cieszyc?koro hcg w przypadku blastki jest od 6 dpt ...

Jeśli nie miała zastrzyk na pęknięcie pęcherzyków to jest to mozliwe. Mi w 5 dpt wyszedł taki test
1499346532-aaaaaa.jpeg
a beta 21. Test było czułości 25 wiec byłam w szoku ze wyszedł ale ja faktycznie nie miałam zastrzyku z pregnylu w tym cyklu bo to był crio transfer

[emoji127] 28.10.2017

Jeśli nie miała zastrzyk na pęknięcie pęcherzyków to jest to mozliwe. Mi w 5 dpt wyszedł taki test
1499346532-aaaaaa.jpeg
a beta 21. Test było czułości 25 wiec byłam w szoku ze wyszedł ale ja faktycznie nie miałam zastrzyku z pregnylu w tym cyklu bo to był crio transfer

[emoji127] 28.10.2017

Ma troche jasniejszy niz twoj Ale jest ;) czyli mozliwe;) ona miala swiezy transfer niewiem co do zastrzyku

reklama
1499346532-aaaaaa.jpeg

[emoji127] 28.10.2017
To ja taki test (chyba nawet jaśniejszy )miałam w 7dpt. ..tylko, że z popołudniowego moczu :D

Do góry