reklama
nieagatka
Fanka BB :)
O! Ciekawe dlaczego. Moze maja jakas umowę...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kiedys ogladalam jakis program na ten temat i Dania ma najwiekezy bank dawcow w Europie. Wlasnie z profilami i wszytskim, ale z tego co pamietam to kosztowalo jakies 500€ i mozna bylo sobie nawet do domu zamowic "strzykwke" i podac samodzielnie [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
natalix0
Chyba 500 zł ale w tym też leki po transferzeA ile Was wyniosły same leki z refundacją do in vitro? Wiem, że to jest różnie ale muszę wiedzieć choć jak mniej więcej się przygotować?
nieagatka
Dziewczyny a przy stymulacji czulyscie cos?
Ja mimo krotkiej stymulacji (10dni zastrzykow) przez ostatnie dwa dni czulam sie juz kiepsko, jakbym miala peknac, brzuch wydety, zawroty glowy i ogolnie slabo mi bylo dosc czesto. Ale bylo warto [emoji16]
walczaca o szczescie
No właśnie mój M tak mi cały czas mówi,że organizm odpoczął od tej całej stymulacji i teraz trzeba wierzyć,że się uda :-)Jesli mAm byc szczera kiedys wyczytalam ze Przy crio organism jest wypoczety.... i procentowo wiecej ciaz jest Po crio .... no Ale swiezaczki tez sa i zdrowe piekne bobaski
natalix0
Z tym, że ja miałam małą dawkę 150j puregonu (przez 10 dni )później dodatkowo dwa razy po 75 j menopuru (w 8 i 9 dniu )i w tym ovitrellChyba 500 zł ale w tym też leki po transferze
anetka303
Jeśli nie miała zastrzyk na pęknięcie pęcherzyków to jest to mozliwe. Mi w 5 dpt wyszedł taki testHmmm gdyby tak bylo z tym
Dlugim protokolem to kazdy by chcial
Dlugi jesli mialyby byc lepszej jakosciprotokol wybiera lekarz patrzec na wyniki badan ... cala reszta ile wychoduje komorek i czy Sue podziela to JuZ wyzsza sila jak cale ivf
Dziewczyny pytanie ,znajoma miala transfer blastki w sobote dzis 5 dpt I sikacz wyszedl ,czy to normalne ? Mozemy sie cieszyc?koro hcg w przypadku blastki jest od 6 dpt ...
[emoji127] 28.10.2017
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Jeśli nie miała zastrzyk na pęknięcie pęcherzyków to jest to mozliwe. Mi w 5 dpt wyszedł taki test
a beta 21. Test było czułości 25 wiec byłam w szoku ze wyszedł ale ja faktycznie nie miałam zastrzyku z pregnylu w tym cyklu bo to był crio transfer
[emoji127] 28.10.2017
Ma troche jasniejszy niz twoj Ale jest czyli mozliwe ona miala swiezy transfer niewiem co do zastrzyku
M@gda
Moderatorka
Mnie pobolewalo i powiekszylo podbrzusze, do tego przytylam, ale mialam hiperstymulacje i jaj znioslam jak kura na wielkanoc wiec chyba sie nie liczy do normalnych objawow.Dziewczyny a przy stymulacji czulyscie cos?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
natalix0
To ja taki test (chyba nawet jaśniejszy )miałam w 7dpt. ..tylko, że z popołudniowego moczuJeśli nie miała zastrzyk na pęknięcie pęcherzyków to jest to mozliwe. Mi w 5 dpt wyszedł taki test
a beta 21. Test było czułości 25 wiec byłam w szoku ze wyszedł ale ja faktycznie nie miałam zastrzyku z pregnylu w tym cyklu bo to był crio transfer
[emoji127] 28.10.2017
Podziel się: