walczaca o szczescie
Fanka BB :)
O kuźwa strasznie mi przykro... trzymaj sie dzielnie. Trzeba walczyć!Znowu sie nie udalo beta <1.2.
Już nie mam siły
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kuźwa strasznie mi przykro... trzymaj sie dzielnie. Trzeba walczyć!Znowu sie nie udalo beta <1.2.
Już nie mam siły
Trzymaj sie dzielnie. Trzaba próbować, serio. W końcu uda sie każdej z nas!
Ja to samo trzy testy juz zrobiłam we wtorek jeszcze betę zrobię dla pewności.
Trzeci transfer......
Długi zaczynasz jeszcze przed @ - najpierw jest wyciszanie np gonapeptylem, potem @ i stymulacja właściwa. W krótkim jest tylko stymulacja właściwa. Ja miałam długi i jeszcze dodatkowo cały cykl wcześniej brałam antyki. A to ile się wyhoduje jajek to indywidualna sprawa - niektóre na długim hodują mało, inne na krótkim... Teoretycznie długi pozwala na wyhodowanie mniejszej ilości jajek ale za to lepszej jakości. Zależy też jakie masz amh i jak reagujesz na stymulację - ja przy 5,2 miałam ok 15 pęcherzyków, z czego pobrali 9 a t tym 7 zdolnych do zapłodnienia. Nie wiem czy reszta pęcherzyków popękała czy były puste... ;/Dziewczynki a czym sie rozni dlugi protokol od krotkiego? Ktory daje wieksze szanse na wyhodowanie wiekszej ilosci jajek?
Moje amh 6 lat temu bylo ponizej 0,2 teraz jak robilm to 1,5 takze lepiej jest niz bylo.Długi zaczynasz jeszcze przed @ - najpierw jest wyciszanie np gonapeptylem, potem @ i stymulacja właściwa. W krótkim jest tylko stymulacja właściwa. Ja miałam długi i jeszcze dodatkowo cały cykl wcześniej brałam antyki. A to ile się wyhoduje jajek to indywidualna sprawa - niektóre na długim hodują mało, inne na krótkim... Teoretycznie długi pozwala na wyhodowanie mniejszej ilości jajek ale za to lepszej jakości. Zależy też jakie masz amh i jak reagujesz na stymulację - ja przy 5,2 miałam ok 15 pęcherzyków, z czego pobrali 9 a t tym 7 zdolnych do zapłodnienia. Nie wiem czy reszta pęcherzyków popękała czy były puste... ;/
OO, to ładnie podskoczyło A jaki miałaś teraz protokół?Moje amh 6 lat temu bylo ponizej 0,2 teraz jak robilm to 1,5 takze lepiej jest niz bylo.
Ooo to super uroslo bralas jakies leki na to ?Moje amh 6 lat temu bylo ponizej 0,2 teraz jak robilm to 1,5 takze lepiej jest niz bylo.