kredka82
Fanka BB :)
Ile dni stymulacji masz?W piątek wizyta i lekarz podejmie decyzję co do punkcji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile dni stymulacji masz?W piątek wizyta i lekarz podejmie decyzję co do punkcji
U mojego M była wykonywana w tym kierunku Próba VValsalvy która wyszła ujemnie .Dziewczyny u których problemem jest czynnik męski - czy wasi mężowie badali się pod kątem żylaków powrózka nasiennego? Całkiem przypadkiem zeszłam na ten temat i wynika z tego co czytam, że ten problem dotyka 10-15% wszystkich panów, przy czym problem wzrasta do nawet 40% u mężczyzn zmagających się z niepłodnością. Zabieg usunięcia żylaków ponoć znacznie zwiększa płodność (ilość i jakość plemników) i powodzenie w staraniach również metodami wspomaganego rozrodu
Przepraszam że dopiero teraz odpowiadam .a kto Cię prowadzi? korzystasz może z któregoś z ich programów invitro? Zastanawiam się, tylko nie wiem z jakimi osobnymi kosztami trzeba się jeszcze liczyć, co one obejmują a czego nie?
A jak z tym co lekarz znalazl potwierdzilo sie ze to polip ?W piątek wizyta i lekarz podejmie decyzję co do punkcji
Postaraj sie znaleźć w sobue jeszcze troszke nadzieji i odczekac ze3 dni wiesz jak to roznie bywa z tymi testami... ja nadal wierze w Twoje kropki ;-)A tak w ogóle to pierwszy transfer, mówili silna kropka ble ble ble, nic
Drugi(pierwszy crio), oh pieknie sie podzielił, musi się udać ble ble ble, nic
Teraz się nie spodziewałam cudów bo słabe kropeczki były
Kurwicy można dostać
Mój też ma żylaka, ale bez tych oplotów, za to działa podobnie, nadmiernie podgrzewa i powoduje cofki krwi, przez co jądra nie są dostatecznie odżywione i tu lekarze proponują własnie operację i podwiązanie tego żylaka.U mojego meza sa wlasnie zylaki i wybadali ze jedna zyla ma jakies rozwidlenia naokolo i przegrzewa plemniki-leczenie operacja. Niestety lekarze odradzaja ze wzgledu na zbyt duze ryzyko powiklan przy operowaniu naczyn.