reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
dzień doberek
1f609.png
;)
więc tak ja po wczorajszej wizycie w invicta Warszawa dr Pałaszewski , 15 dc moje endometrium 8,7mm prawie 9 ...transfer wyznaczony na wtorek 11.07.2017 mąż ma się stawić na zzapłodnienie komórek w czwartek godz .10 prosze o trzymanie kciuków zeby pięknie się zapłodniły ...
1f618.png
:* ja jeszcze w poniedziałek przed transferem badanie kurczliwosci macicy .....z leków neoparin, estrofem 3x1, pabidexa ( lekarz przeciwny wlewom) glukophage, od czwartku luteina 3x2 no i z moich dodatkowych to acard, wit.d3, kwas foliowy, co jeszcze kobitki ????? to bedzie moj 6 transfer...ani razu próby implantacji
1f641.png
:( więc znow strach ....ale juz chce zrobic wszystko co sie da.... licząc w zakopanym będe 8dpt -10dpt
1f609.png
;)

ps. transfer u dr Pietuch nieznam ktos cos???
Fajna młoda kobietka :) ja się leczę w Invicta w Warszawie :) i w przyszłym tygodniu mam punkcję to się miniemy ;)

reklama
Dziewczyny u których problemem jest czynnik męski - czy wasi mężowie badali się pod kątem żylaków powrózka nasiennego? Całkiem przypadkiem zeszłam na ten temat i wynika z tego co czytam, że ten problem dotyka 10-15% wszystkich panów, przy czym problem wzrasta do nawet 40% u mężczyzn zmagających się z niepłodnością. Zabieg usunięcia żylaków ponoć znacznie zwiększa płodność (ilość i jakość plemników) i powodzenie w staraniach również metodami wspomaganego rozrodu

Mój mąż był badany pod tym kątem u urologa. I okazało się że ma zylaka ale na jądrze.

Do góry