natalix0
Fanka BB :)
No właśnie.... Nic się nie chwalisz....OO no to pięknie A dużo naprodukowałaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie.... Nic się nie chwalisz....OO no to pięknie A dużo naprodukowałaś?
Fajna młoda kobietka ja się leczę w Invicta w Warszawie i w przyszłym tygodniu mam punkcję to się miniemydzień doberek
więc tak ja po wczorajszej wizycie w invicta Warszawa dr Pałaszewski , 15 dc moje endometrium 8,7mm prawie 9 ...transfer wyznaczony na wtorek 11.07.2017 mąż ma się stawić na zzapłodnienie komórek w czwartek godz .10 prosze o trzymanie kciuków zeby pięknie się zapłodniły ...:* ja jeszcze w poniedziałek przed transferem badanie kurczliwosci macicy .....z leków neoparin, estrofem 3x1, pabidexa ( lekarz przeciwny wlewom) glukophage, od czwartku luteina 3x2 no i z moich dodatkowych to acard, wit.d3, kwas foliowy, co jeszcze kobitki ????? to bedzie moj 6 transfer...ani razu próby implantacjiwięc znow strach ....ale juz chce zrobic wszystko co sie da.... licząc w zakopanym będe 8dpt -10dpt
ps. transfer u dr Pietuch nieznam ktos cos???
Dowiem się w piątek dopieroOO no to pięknie A dużo naprodukowałaś?
A co z tym czymś w macicy? Mam nadzieję, że fałszywy alarmDowiem się w piątek dopiero
Mam wynik. .....91,3!!!!!Nie wierzę w to! !!!!
Na razie nie widać, powiedział, że jak ednometrium się zwiększy to może będzie coś widać albo to się śluz zakręcił tylko...- mam nadziejęA co z tym czymś w macicy? Mam nadzieję, że fałszywy alarm
Może A w kwietniu to mam nadzieję że już porody się posypią
OO Paaani ja mogę nawet pod łóżkiemI w nogach i w nogach...
no to trzymam kciuki, żeby tak było tzn, żeby nic nie byłoNa razie nie widać, powiedział, że jak ednometrium się zwiększy to może będzie coś widać albo to się śluz zakręcił tylko...- mam nadzieję
Dziewczyny u których problemem jest czynnik męski - czy wasi mężowie badali się pod kątem żylaków powrózka nasiennego? Całkiem przypadkiem zeszłam na ten temat i wynika z tego co czytam, że ten problem dotyka 10-15% wszystkich panów, przy czym problem wzrasta do nawet 40% u mężczyzn zmagających się z niepłodnością. Zabieg usunięcia żylaków ponoć znacznie zwiększa płodność (ilość i jakość plemników) i powodzenie w staraniach również metodami wspomaganego rozrodu