Agnieś191
Fanka BB :)
Świetnie!!! Aż mi dreszcze przeszły.Mam wynik. .....91,3!!!!!Nie wierzę w to! !!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Świetnie!!! Aż mi dreszcze przeszły.Mam wynik. .....91,3!!!!!Nie wierzę w to! !!!!
Tak jak ja . Ostatnio głośno powiedziałam do męża , Że kosztowało są to do tej pory chyba 25tys... aż się zakrztusilam , bo nigdy sobie tego nawet w głowie tak nie powiedziałam... 5 tys £... Drogie te nasze dzieci... przyoszczedze na zabawkach
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
O Boshe, współczuję strasznie ... bardzo 3mam za Was kciuki.Witam się po rocznej przerwie w walce o dzidzie. Parę osób jeszcze tu kojarzę Mi rok przerwy upłynął na zbieraniu pieniążków i ... ciąży. niestety nie udało się.... chory synek. Straciłam już drugiego synka więc nie będę się starać naturalnie mimo że lekarze i genetyczne są jakna bardziej za ... Ale ja już psychicznie nie dam rady przechodzić przez szpital i rodzinie martwego dziecka.. Dla tych które jeszcze mnie nie znają to w skrocie: mąż ma translokacje w wyniku której mamy 50 % szans na zdrowe dziecko. Dlatego po dwóch stratach w 20 tc i 21tc podchodzimy do in vitro w Poznaniu w invimed ale ze sprawdzeniem zarodków. Póki co mamy jednego mrozaczka i musimy dorobić jeszcze trochę. Umowie się na wizytę koniec lipca początek sierpnia. I zaczynamy. Trzymam kciuki za Was. Bo każda z nas przeszła już swoją tragedię więc może już starczy łez.... Powodzenia
O biletów nie doliczylam! Najpierw dziesiatki wizyt, bo ciagle nie ma dwoch kresek, przez lata, pozbiej laparoskopia, Rok temu w sierpniu stymulacja i świeży transfer, listopad poronienie( w UK), w marcu crio. W między czasie latalam jeszcze na wizyty i badania. Tutaj mogłam liczyć tylko na prywatne kliniki, wolę pl I sprawdzonych lekarzy. Ż perspektywy czasu myślę , że całkiem dobrze udało nam się to zorganizować , ale stres był przed każdym wyjazdem, tym bardziej że mamy syna w wieku szkolnym, tu nie można tak bez uzasadnienia zabierać dziecko że szkoły kiedy się chce, na dodatek nikt że znajomych nie wiedział o procedurach.Jej straszycie tymi cenami... to nie lepiej tu miec ? Te latanie chasta zdrowie i czas co?ile ty mialas w pl transferow aniu ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje!!! Pięknego przyrostu zycze [emoji110] [emoji5]Mam wynik. .....91,3!!!!!Nie wierzę w to! !!!!
O biletów nie doliczylam! Najpierw dziesiatki wizyt, bo ciagle nie ma dwoch kresek, przez lata, pozbiej laparoskopia, Rok temu w sierpniu stymulacja i świeży transfer, listopad poronienie( w UK), w marcu crio. W między czasie latalam jeszcze na wizyty i badania. Tutaj mogłam liczyć tylko na prywatne kliniki, wolę pl I sprawdzonych lekarzy. Ż perspektywy czasu myślę , że całkiem dobrze udało nam się to zorganizować , ale stres był przed każdym wyjazdem, tym bardziej że mamy syna w wieku szkolnym, tu nie można tak bez uzasadnienia zabierać dziecko że szkoły kiedy się chce, na dodatek nikt że znajomych nie wiedział o procedurach.
Z tego co tu czytałam to jest bardzo dobry wynik nie masz się czym martwić. Jeszcze raz gratulacje.Objawy mam typowo okresowe.....od 2 dpt. ...a powiedzcie jakie miałyście wyniki 7dpt blastki? Tak się cieszę....
Jak mój Mały , był ... mały... [emoji6]To ja jak w amoku, ciągle mu coś kupowałam, wyszukiwalam online, na dziecięcych działach w sklepach spędzałam godziny... Ale czuje , Że z tego "wyroslam"... serio... wiem już mniej wiecej co potrzebne, co zbędne, poza tym mam zapasy po synku i corkach siostry. Mam nadzieję, że mi się w głowie nie poprzestawia
Objawy mam typowo okresowe.....od 2 dpt. ...a powiedzcie jakie miałyście wyniki 7dpt blastki? Tak się cieszę....