bertha
Fanka BB :)
Mam wynik. .....91,3!!!!!Nie wierzę w to! !!!!
Gratulacje!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
50Objawy mam typowo okresowe.....od 2 dpt. ...a powiedzcie jakie miałyście wyniki 7dpt blastki? Tak się cieszę....
WOW Super, gratuluję mega mega mocno Czyli bóle zwiastowały coś bardzo bardzo dobrego!!Mam wynik. .....91,3!!!!!Nie wierzę w to! !!!!
Ja dostałam równo 14 dni po punkcji.Dziewczyny kiedy dostawałyście okres po punkcji? Ja jestem ponad tydzień po i właśnie dzisiaj dostałam. Mój ból piersi chyba właśnie to zwiastował. Tylko wydaje mi się to strasznie wcześnie. Mimo mojego PCO to raczej w drugą stronę było przesunięcie. Zaczynam się martwić czy wszystko w porządku.
Tul na odległośćJak sie cieszę - gdybym mogła to bym cię teraz z radości przytuliła. Ktoś musiał przerwać czarny czerwiec [emoji3] tak sie ciesze. Dajesz nadzieje [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Skończyłam chyba we wrześniu Dziekuje oboje z mężem potrzebujemy już wsparcia. za dużo łez było. Ale wierzę że się uda tylko kwestia czasuShaggy Ja to raczej nowa bo z listopada niestety nie kojarze cie...Ale trzymam od dzis
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Witaj kochana , my się znamy z listopadowych mam i też tu jestem na forum .Trzymam kciuki za Ciebie , by tym razem wszystko było dobrze .Jesteś bardzo dzielna, podziwiam Cię i życzę Ci zdrowej ciąży [emoji4]Witam się po rocznej przerwie w walce o dzidzie. Parę osób jeszcze tu kojarzę Mi rok przerwy upłynął na zbieraniu pieniążków i ... ciąży. niestety nie udało się.... chory synek. Straciłam już drugiego synka więc nie będę się starać naturalnie mimo że lekarze i genetyczne są jakna bardziej za ... Ale ja już psychicznie nie dam rady przechodzić przez szpital i rodzinie martwego dziecka.. Dla tych które jeszcze mnie nie znają to w skrocie: mąż ma translokacje w wyniku której mamy 50 % szans na zdrowe dziecko. Dlatego po dwóch stratach w 20 tc i 21tc podchodzimy do in vitro w Poznaniu w invimed ale ze sprawdzeniem zarodków. Póki co mamy jednego mrozaczka i musimy dorobić jeszcze trochę. Umowie się na wizytę koniec lipca początek sierpnia. I zaczynamy. Trzymam kciuki za Was. Bo każda z nas przeszła już swoją tragedię więc może już starczy łez.... Powodzenia
Wow, piękny wynik [emoji108]Mam wynik. .....91,3!!!!!Nie wierzę w to! !!!!