reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

marcikuk - tak, kroliczek byl ekstra,
tez chce skontaktowac sie z lekarzem, zeby przekazac wynik i zapytac co dalej, szczegolnie, ze ciagle mam plamienia i nie wiem czy dalej tak ma byc
to jakby co, bedziemy rodzic razem;)

reklama
Ika9- kiedy miałaś transfer? Bo mnie dziś rankiem wyszedł negatywny test-10dpt. Gdy przeczytałam Twój post wróciła nadzieja :-)
Marcikuk-tez planuję z Wami rodzić.... ;-)
Czy Was też może boli głowa? Bo mnie już 4 dzień i mam nadzieję, że to sprawka małych rozbójników w brzuchu ;-) a muszę cierpliwie czekać, aż samo przejdzie :/

Ostatnia edycja:
Miska - Ika miała transfer dzień przede mną czyli 26 marca dzisiaj równe dwa tygodnie.
Mnie bolała głowa ze dwa razy raz to tak ze wymiotowałam. Procz tego kluło mnie w podbrzuszu i piersi mnie zaczęły bolec jakiś tydzień po transferze.

Idz na betkę - betka prawdę Ci powie:-) Trzymam kciuki.

Marcikuk-no własnie mnie w sobotnią nic tak bolała głowa, że też wymiotowałam. Wtedy zrobiłam 1szy test. I ten miał słabiutką 2 kreskę. Niestety już rano, ani dziś rano nie było tyle radości. Po przeczytaniu postu Iki, mam znowu nadzieję na Boże Narodzenie w powiększonym składzie. W czwartek planuję betę :-)

Ika- testami rzeczywiście nie idzie się sugerować, ja miałam z kilku firm niby wszystkie najczulsze od 15-20 jednostek a jedne pokazywały mocniejszą inne słabszą jeszcze inne wcale kreski nie pokazały!
Ech jak ja się cieszę, że coraz więcej nas z brzuszkami:-D:-D:-D:-D:-D trzyma kciuki za czekające i przygotowujące się!!!!&&&&&&&&

gieniek...no to ty tez niezle przejscia mialas...gonapeptyl nie wiem na co jest ale chyba dziala podobnie jak antyki czyli wycisza?

marcikuk...a ty jak tam sie czujesz? rodzinka w swieta sie dowiedziala o maluszkach/maluszku?
zaciskam kciukasy za wizyte dzis&&, moze zrobia ci bete...chyba na pewno ci zrobia, to bedziesz wiedziala chyba czy blizniaki czy jeden maluszek siedzie u ciebie:tak:
a ty kochana pierwszy raz podchodzilas?

ika...kochana bardzo serdecznie ci gratuluje!!:-) mialas jednego zardodka podanego? w ktorej dobie?:-)

a ja juz sie czuje dobrze...moze moj organizm chcial sie sprzeciwic antykom, bo chcial sobie owulke zrobic:-D mialam juz zrezygnowac i rzucic w chole.re te tabsy, ale chyba ktos nade mna czuwa i jakos poczulam sie lepiej:-) tak wiec kontynuuje antyki...12.04 mam posiew, 18.04 moj badanie MAR a ja USG, 23 mam juz wizyte na ktorej bede wiedziala co, gdzie i jak i zaczynamy stymulacje:happy2: juz sie nie moge doczekac:blink:

reklama
Witam dziewczyny po Świętach. Ach przydałby się jeszcze 1 dzień wolny ale cóż.

Kasiaczek - Życzę Ci żeby oczekiwanie na bete szybko zleciało no i oczywiście super bety;-)

ika9 - Bardzo Ci gratuluję , zajączek super nie ma co:-).

miliaa - dobrze , że przeszły Ci już te dolegliwości bo faktycznie nie ciekawie to wyglądało. Ja też miałam kiepskie samopoczucie po anty ale takich przebojów jak Ty miałaś to nie było. No ale już jest kolejny krok do przodu.

Aniołeczek - co tam u Ciebie , masz już jakieś nowe wiadomości kiedy zaczynacie.

lolitka - Jak tam Wasze pierwsze Święta.

Do góry