Super. Przytul brzuszek od ciotek z forum[emoji9] [emoji7]Dziewczynki widziałam dziś znów moje maleństwo!!! Jest piękne!!! Czy to dziewczynka czy chłopiec ciągle nie chce pokazaćNiech to będzie niespodzianka!!!
Jest piękne do mamy i taty podobne!!!! Haha... Rączką machało do mamusi i pokazywało kciuk [emoji106] czyli mówiło że jest mu tak dobrze... A później kciuk do buzi u dupką do nas się odkrecilo... Oczywiście jak to widziałam to po raz kolejny łzy same mi leciały...
Wszystko jest dobrze płynu dobra ilość nic się nie odkleja, szyjka ok...
Powoli mam odstawiac luteine...
Pozdrawiam was dziewczynki i wam wszystkim życzę takich samych wzruszeń...
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
reklama
M@gda
Moderatorka
Pewno. Dziewczynka Żywia (słowiańska bogini płodnosci), no w gre wchodzi tez Eulalia w zdrobnieniu Lalka albo Lalinka. A dla chlopca Albin, opcjonalnie Andrzej albo Ambroży. Ale poza te imiona sie nie ruszamy i mam nadzieje ze tak zostaniemadzia a zdradzisz imiona?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji7] [emoji7] [emoji7]Dziękuję za wszystkie kciuki![]()
Właśnie zobaczyłam swój wynik bety![]()
Z piątkowego 28,92 mamy dzisiaj 128,1 !!!!!!![]()
wow...wyjatkowe...i pieknePewno. Dziewczynka Żywia (słowiańska bogini płodnosci), no w gre wchodzi tez Eulalia w zdrobnieniu Lalka albo Lalinka. A dla chlopca Albin, opcjonalnie Andrzej albo Ambroży. Ale poza te imiona sie nie ruszamy i mam nadzieje ze tak zostanie
M@gda
Moderatorka
Wyjatkowe na pewnowow...wyjatkowe...i piekne![]()
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
a do kogo chodzisz w Ferti?
Do Pani Iwony Sz. - Bardzo fajna Doktor . A Ty też w Ferti?
anetka303
Daj znać co i jak. Ja mam nadzieje ze to progesteron, zbadaj jutro też na wszelki wypadekTak wiec dziewczyny , nie jest tak różowo jak oczekiwałam. Beta jest dzisiaj 181 ale od wczoraj mam plemienia. Lekarz kazał zwiększyć ilość tabletek dowcipnych ale nie wydaje mi się żeby to był jedynie niedobór progesteronu... znam swoje ciało. Jutro idę znów na betę i się okaże co jest na rzeczy
![]()
[emoji127] 28.10.2017
anetka303
Nie odrobinka a od cholery nadziei. Z taką beta? Nie ukladaj w głowie dramatu, będzie dobrzeNie pozostało mi nic innego jak leki , odpoczynek i ..... odrobinka nadziei![]()
[emoji127] 28.10.2017
reklama
Bezglutenowa dieta wcale nie jest taka zdrowa jak Wam się wydaje!!! Jeśli ktoś nie jest uczulony na gluten (nie ma celiakii) to długotrwałe odstawianie go niesie ze sobą ryzyko chorób układu sercowo - naczyniowego!!
Ponadto gluten dba o prawidłową mikroflorę jelit, zmniejsza poziom złego cholesterolu i trójglicerydów.
Unikanie glutenu łączy się również z wykluczaniem z diety produktów pełnoziarnistych, co za tym idzie zmniejszamy spożycie błonnika oraz wszystkich mikroelementów i witamin zawartych w pełnym ziarnie.
Owszem - jeśli są jakieś badania, że ograniczenie glutenu może mieć zbawienny wpływ na zagnieżdżenie Kropusia to i ja go na pewien czas ograniczę ale tak jak któraś tu pisała (@kropka129 ???) - po jakimś czasie powinno się go znów zacząć stopniowo włączać do diety
Reasumując dziewczynki na temat wszystkich diet i sposobów odżywiania - jeśli nie macie alergii/nietolerancji pokarmowych to należy spożywać jak najbardziej zróżnicowane posiłki i im więcej kolorów, tym lepiejKAŻDY posiłek powinien się składać z białka (mięso, nabiał, jaja, rośliny strączkowe), węglowodanów (pieczywo pełnoziarniste/razowe, kasze, ryże, makarony z pełnego przemiału), tłuszczu (oczywiście zdrowego - np olej lniany, kokosowy, oliwa z oliwek, orzechy, awokado) no i duuużo warzyw /owoców, najlepiej 300-500g dziennie. Jednak z owocami trzeba uważać - lepiej owoc zastąpić warzywem, niż warzywo owocem.
Jeśli Was gluten nie zabił do tej pory to i teraz nic Wam po nim nie będzie
Taka moja opinia![]()
Zgadza się! Wyłączyłam gluten na okres od transferu do bety teraz do 12tc mam ograniczać ale jeść gluten. Jeżeli wyłączycie zupełnie gluten na długi czas i potem zdarzy się np. zjeść sos zabielony łyżka mąki to jelita Wam będzie chciało poskręcać z bólu.
Podziel się: