reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Gdybym to pierwszy raz przechodziła to może i bym się tak nie przejmowała. Niestety mam takie same objawy jak poprzednie 2 razy (z tym że naturalne ciąże) Najpierw lekki ból jajników a następnego dnia plamienia i brak tkliwosci piersi to zawsze oznaczało spadającą betę:( I tak to przedstawia się i tym razem ... niestety
Dopchaj sie luteina, dopochwowo czy doustnie. Jesli cos to tylko ona pomoze.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczynki widziałam dziś znów moje maleństwo!!! Jest piękne!!! Czy to dziewczynka czy chłopiec ciągle nie chce pokazać:) Niech to będzie niespodzianka!!!
Jest piękne do mamy i taty podobne!!!! Haha... Rączką machało do mamusi i pokazywało kciuk [emoji106] czyli mówiło że jest mu tak dobrze... A później kciuk do buzi u dupką do nas się odkrecilo... Oczywiście jak to widziałam to po raz kolejny łzy same mi leciały...
Wszystko jest dobrze płynu dobra ilość nic się nie odkleja, szyjka ok...
Powoli mam odstawiac luteine...
Pozdrawiam was dziewczynki i wam wszystkim życzę takich samych wzruszeń...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Fantastycznie! Haha, widzę, ze lubią sie odwracać dupkami :p

Zgadzam się z Twoją opinią :). Dlatego ja chcę tylko zmodyfikować moje odżywianie, wszystko musi być w granicach rozsądku. Dużo owoców i warzyw, ryb, zboża jak najbardziej, orzeszki, oleje :)
Ogólnie też dla nas kobietek jedna porcja pełnotłustego nabiału dziennie ma zbawienny wpływ na płodność :) Więc wszystkie "lajty" w kosz :p

Witam z Portugalu znad oceanu :d w hiszpani bylo 40stopni a tu tylko 22 a zgadnijcie gdzie spiekalm nogi. Dobrze ze nie uprazylam orzeszka ;) Na szczescie idzie ochlodzenie w hiszpnii i ma byc ponizej 30. Jakos przetrwam jeszcze ten tydzien :d

Nie przebrne przez wszystkie posty. Na pocztku lipca, jak wroce, lepiej sprobje sie.zoroentowac co i jak. Gratuluje tym ktorym sie udalo,przykromi za nieudane proby. No i... widze sporo nowych nickow. Witam :)

Ale fajnie masz[emoji2]udanego wypoczynku[emoji2]ja już puchnę[emoji23]
1498498002-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mialam.podobnie. moze nie 45 pobranych a 20, z czego 17 dojrzalych, ale tez czekałam jeden cykl zanim podeszlam do crio. I crio bylo udane, tego tez ci życzę.

Dziękuję :) Crio u mnie w sierpniu dopiero bo moja klinika zamyka się na miesiąc.

14 tc to bardzo wczesnie. Jak wroce z wakacji to ide do lekarza i bedziemy podgladac, ale tez jeszcze sie nie nastawiam na plec. No chyba ze zechce sie wyraznie wyjajic czym to chlopak czy dziewczyna. Ale w sumie imiona juz raczej mamy wiec musi sie tylko ujawnic.

madzia a zdradzisz imiona:)?

reklama
Tak wiec dziewczyny , nie jest tak różowo jak oczekiwałam. Beta jest dzisiaj 181 ale od wczoraj mam plemienia :(. Lekarz kazał zwiększyć ilość tabletek dowcipnych ale nie wydaje mi się żeby to był jedynie niedobór progesteronu... znam swoje ciało. Jutro idę znów na betę i się okaże co jest na rzeczy :confused:
Nie martw się na zapas proszę. Ja w 6 tyg leżałam w szpitalu z plamieniami, a Kropki dalej zdrowo się rozwijały. Zwiększ progesteron i leż jak najwięcej. Będzie dobrze i koniec[emoji4]

Do góry