reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja mocno w to wierzę - w mojej klinice ze świeżaków jest ciąża w 36% a z mrozaków ponad 46% :D Ja jestem dobrej myśli :D Po ostatnim weekendzie "obżarstwa" od dzisiaj znów post prawie ścisły, abstynencja na nowo, rower zostaje tylko w większych ilościach i włączam znów bieganie :) Wczoraj "na rozgrzewke" 6km a dziś zobaczymy :D
Ja tez juz sie za siebie wzielam :-)

Tak wiec dziewczyny , nie jest tak różowo jak oczekiwałam. Beta jest dzisiaj 181 ale od wczoraj mam plemienia :(. Lekarz kazał zwiększyć ilość tabletek dowcipnych ale nie wydaje mi się żeby to był jedynie niedobór progesteronu... znam swoje ciało. Jutro idę znów na betę i się okaże co jest na rzeczy :confused:
Kochana na pewno wszystko jest dobrze :-) odpoczywaj i nie martw sie zbyt duzo

Jutro jest najważniejszy dzień w moim życiu. ...nigdy nie byłam tak blisko.....Trzymajcie kciuki za mojego Okruszka. ..aby mu się spodobało u mamy. ...Ona juz Go kocha. ...Kropku. ..Całe życie na Ciebie czekałam. ...pozostań ze mną już na zawsze....:)

Dziewczyny czy któraś z Was też czeka na wyniki badań genetycznych?
Na wynik kariotypu czeka się najdłużej,mieliśmy z mężem zalecenie U nas wynik był taki jaki powinienem być u mężczyzn 46,XY - Prawidłowy kariotyp a damski 46,XX - Prawidłowy kariotyp.Niektóre kliniki zalecają zrobić badanie genetyczne niektóre nie, u nas było zalecenie wykonać badania genetyczne.

Ale fajnie masz[emoji2]udanego wypoczynku[emoji2]ja już puchnę[emoji23]
1498498002-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale cudny brzusio!

reklama
Do góry