reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Ja tez juz sie za siebie wzielam :-)Ja mocno w to wierzę - w mojej klinice ze świeżaków jest ciąża w 36% a z mrozaków ponad 46% Ja jestem dobrej myśli Po ostatnim weekendzie "obżarstwa" od dzisiaj znów post prawie ścisły, abstynencja na nowo, rower zostaje tylko w większych ilościach i włączam znów bieganie Wczoraj "na rozgrzewke" 6km a dziś zobaczymy
walczaca o szczescie
Kochana na pewno wszystko jest dobrze :-) odpoczywaj i nie martw sie zbyt duzoTak wiec dziewczyny , nie jest tak różowo jak oczekiwałam. Beta jest dzisiaj 181 ale od wczoraj mam plemienia . Lekarz kazał zwiększyć ilość tabletek dowcipnych ale nie wydaje mi się żeby to był jedynie niedobór progesteronu... znam swoje ciało. Jutro idę znów na betę i się okaże co jest na rzeczy
natalix0
Jutro jest najważniejszy dzień w moim życiu. ...nigdy nie byłam tak blisko.....Trzymajcie kciuki za mojego Okruszka. ..aby mu się spodobało u mamy. ...Ona juz Go kocha. ...Kropku. ..Całe życie na Ciebie czekałam. ...pozostań ze mną już na zawsze....
Na wynik kariotypu czeka się najdłużej,mieliśmy z mężem zalecenie U nas wynik był taki jaki powinienem być u mężczyzn 46,XY - Prawidłowy kariotyp a damski 46,XX - Prawidłowy kariotyp.Niektóre kliniki zalecają zrobić badanie genetyczne niektóre nie, u nas było zalecenie wykonać badania genetyczne.Dziewczyny czy któraś z Was też czeka na wyniki badań genetycznych?
jasani
Trzymam kciuki za Okrucha!Jutro jest najważniejszy dzień w moim życiu. ...nigdy nie byłam tak blisko.....Trzymajcie kciuki za mojego Okruszka. ..aby mu się spodobało u mamy. ...Ona juz Go kocha. ...Kropku. ..Całe życie na Ciebie czekałam. ...pozostań ze mną już na zawsze....
walczaca o szczescie
Ale cudny brzusio!Ale fajnie masz[emoji2]udanego wypoczynku[emoji2]ja już puchnę[emoji23]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
tamiza
Już trzymamJutro jest najważniejszy dzień w moim życiu. ...nigdy nie byłam tak blisko.....Trzymajcie kciuki za mojego Okruszka. ..aby mu się spodobało u mamy. ...Ona juz Go kocha. ...Kropku. ..Całe życie na Ciebie czekałam. ...pozostań ze mną już na zawsze....
walczaca o szczescie
Trzymam mocno!Jutro jest najważniejszy dzień w moim życiu. ...nigdy nie byłam tak blisko.....Trzymajcie kciuki za mojego Okruszka. ..aby mu się spodobało u mamy. ...Ona juz Go kocha. ...Kropku. ..Całe życie na Ciebie czekałam. ...pozostań ze mną już na zawsze....
reklama
Podziel się: