reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki widziałam dziś znów moje maleństwo!!! Jest piękne!!! Czy to dziewczynka czy chłopiec ciągle nie chce pokazać:) Niech to będzie niespodzianka!!!
Jest piękne do mamy i taty podobne!!!! Haha... Rączką machało do mamusi i pokazywało kciuk [emoji106] czyli mówiło że jest mu tak dobrze... A później kciuk do buzi u dupką do nas się odkrecilo... Oczywiście jak to widziałam to po raz kolejny łzy same mi leciały...
Wszystko jest dobrze płynu dobra ilość nic się nie odkleja, szyjka ok...
Powoli mam odstawiac luteine...
Pozdrawiam was dziewczynki i wam wszystkim życzę takich samych wzruszeń...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Super kochana! Ja tez juz odliczam kolejnej wizyty [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale fajnie masz[emoji2]udanego wypoczynku[emoji2]ja już puchnę[emoji23]
1498498002-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

O rany jaki śliczny brzus!!! ❤️ W którym jesteś tygodniu bo przecież nie pamiętam.

Tak wiec dziewczyny , nie jest tak różowo jak oczekiwałam. Beta jest dzisiaj 181 ale od wczoraj mam plemienia :(. Lekarz kazał zwiększyć ilość tabletek dowcipnych ale nie wydaje mi się żeby to był jedynie niedobór progesteronu... znam swoje ciało. Jutro idę znów na betę i się okaże co jest na rzeczy :confused:
Bądź dobrej myśli [emoji4], ja też plamiłam i musiałam lezeć, bo miałam krwiaka a teraz jestem w 20+1 tygodniu ciazy[emoji9]

Dziewczynki widziałam dziś znów moje maleństwo!!! Jest piękne!!! Czy to dziewczynka czy chłopiec ciągle nie chce pokazać:) Niech to będzie niespodzianka!!!
Jest piękne do mamy i taty podobne!!!! Haha... Rączką machało do mamusi i pokazywało kciuk [emoji106] czyli mówiło że jest mu tak dobrze... A później kciuk do buzi u dupką do nas się odkrecilo... Oczywiście jak to widziałam to po raz kolejny łzy same mi leciały...
Wszystko jest dobrze płynu dobra ilość nic się nie odkleja, szyjka ok...
Powoli mam odstawiac luteine...
Pozdrawiam was dziewczynki i wam wszystkim życzę takich samych wzruszeń...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Super[emoji4]a zdięcia masz jakieś?

reklama
Do góry