reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochanie wiara czyni cuda...

Mam przyjaciółkę, której odmówili adopcji, która przeszła dwie nieudane próby ivf i lekarz prosto w oczy powiedział, że nie będzie miała dzieci a Ona wczoraj urodziła zdrowego chłopca :D:D
Wiara czyni cuda...
I nie chodzi mi tu o wiarę w Boga...
Rzeczywiście takie historie przywracają wiarę [emoji5]

f2w33e3k7fvoiiol.png
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

reklama
A ja dziewczyny, czuje się jak chodzące zombie. Jedyne co odczuwam to senność. Chciałabym spać, ale nawet mimo chęci nie mogę, a niby oczy same się kleją.

Dziś też zrobiłam test ciążowy i wiecie co... Niby czułość duża, a po 5 min druga kreseczka blada, że trzeba było się MOCNO wpatrywać, żeby coś widzieć. Teraz już po 3,5 h wykonania testu można nawet zrobić zdjęcie na pamiątkę, ale ... spodziewałam się jednak przy takiej becie mocnej krechy już po 3-4 minutach. :p
Ale z tego co pamiętam @Vinszka to dziewczyny na początku też takie zamroczone chodziły i spały gdzie popadnie ;)

reklama
Do góry