reklama
O Gyncentrum wiem bo też się tam leczę, tylko że oni mogą tylko 20 osób na miesiac przebadać, a na lipiec jeszcze listy nie ma. Orientujesz się może gdzie jeszcze można zrobic to badanie i ile się czeka na wynik?U mnie w klinice mozna, Gyncentrum Katowice.
Alfistka
Fanka BB :)
@adansonia Kasieńka miałaś rację z tą miesiączką..., ja jeszcze krwawienia nie mam, a mam takie skurcze macicy, że jak mnie złapie to łzy same lecą i ruszyć się nie mogę przez co najmniej minutę...łooojjjj... będzie się działo lada dzień oj będzie...
Oczekiwanie2017
Trzykrotna ciąża pozamaciczna i usunięcie obu jajowodów...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem w podobnej sytuacji... Czyli wszystkie inne parametry i badania byly u Was ok? I za trzecim podejściem teraz się udało (bo wierzę że tym razem to początek pięknej ciąży).
AniaCh83
Mała, ale jest, sprawdź przyrost koniecznie.Dziewczyny 13 dpt beta 58,53... podamy trzydniowy mrozak...moge sie cieszyć?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Sol
Jejku ale do bani to wszystko. Tak mi przykro... Tule mocno.Kochane niestety tym razem tez sie nie udalo test sie nie mylil beta 0.100
I mrozakow brak
G
gość 5
Gość
Tak mi przykroKochane niestety tym razem tez sie nie udalo test sie nie mylil beta 0.100
I mrozakow brak
anetka303
Jeśli używa się go z rozwaga to owszem ale wnioski po tym tekście nasuwają się same. Mój lekarz stwierdził że doppler drażni dzieci ale krzywdy im nie robi jeśli nie jest nadmiernie użytkowany.Ja ywazam go za najlepszy moj zakup w ciazy...
[emoji127] 28.10.2017
reklama
Alfistka
Osz kurde tego jeszcze nie słyszałam....ale moooooże....Co myślicie o akupunkturze przed i po transferze? Dzisiaj usłyszałam, że zwiększa szanse. ...myślicie, że to prawda?
Podziel się: