kilosierra
Fanka BB :)
A co było u Was powodem skierowania do in vitro, jeżeli mogę zapytać?
Trzykrotna ciąża pozamaciczna i usunięcie obu jajowodów...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co było u Was powodem skierowania do in vitro, jeżeli mogę zapytać?
Normalnie nie wierzę!!! Byłaś i nadal jesteś czarnym koniem tych zwodów!Kochane niestety tym razem tez sie nie udalo test sie nie mylil beta 0.100
I mrozakow brak
O rany...przeszłaś już swoje kobieto tak więc mocno trzymam kciuki za piękny przyrost bety i pęcherzyk w macicyTrzykrotna ciąża pozamaciczna i usunięcie obu jajowodów...
Oj to już przeszłaś swoje.... aby teraz było już z górki :-)Trzykrotna ciąża pozamaciczna i usunięcie obu jajowodów...
Jeśli przyrost będzie w normie to jasne.Dziewczyny 13 dpt beta 58,53... podamy trzydniowy mrozak...moge sie cieszyć?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Gosiu to dalej trzymam mocne . Tak bym chciała żeby Ci się udało!Kochane dziekuje za kciuki i mile slowa w tych trudnych chwilach jestescie wielkie :* :*
Dostalam zjebke od embriologa ze za wczesnie zrobilam krew bo mialam dwie wczesne blastki. Wiec grzecznie bede brac jeszcze leki i powtorze bete chyba ze przyjdzie @
Ja bym się cieszyła i sprawdzała przyrost. Gratki!Dziewczyny 13 dpt beta 58,53... podamy trzydniowy mrozak...moge sie cieszyć?
Pierwsze podejście, PCO, 35 lat, ot tak w skrócieAlfistka, wiem że pewnie już pisałaś ale jest tu nas tyle, że trudno zapamiętać. Które to Twoje podejście było? I jaki powód podchodzenia do IVF? Pytam, bo podziwiam Cię za podejście i wiarę w szczesliwe zakonczenie
Kochanie wiara czyni cuda...Alfistka, wiem że pewnie już pisałaś ale jest tu nas tyle, że trudno zapamiętać. Które to Twoje podejście było? I jaki powód podchodzenia do IVF? Pytam, bo podziwiam Cię za podejście i wiarę w szczesliwe zakonczenie
raczej tak, to zależy od Ciebie jak się czujeszDziewczyny jak to z seksem. We wtorek tydzien temu mialam punkcje. Czuje sie swietnie nic mi nie jest pobrano 16 jajek. Transfer odroczony teraz mam cykl bez lekow, czy moge juz wspolzyc i czy powinnam sie zabezpieczac? Zapomnialam zapytac...