reklama
oczekujaca2790
Zaangażowana w BB
Gosia nie wierzę [emoji31][emoji11]trzymaj się kochana jakoś
Napisane na XT1650 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na XT1650 w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
Fanka BB :)
Kochane dziekuje za kciuki i mile slowa w tych trudnych chwilach jestescie wielkie :* :*
Dostalam zjebke od embriologa ze za wczesnie zrobilam krew bo mialam dwie wczesne blastki. Wiec grzecznie bede brac jeszcze leki i powtorze bete chyba ze przyjdzie @
Dostalam zjebke od embriologa ze za wczesnie zrobilam krew bo mialam dwie wczesne blastki. Wiec grzecznie bede brac jeszcze leki i powtorze bete chyba ze przyjdzie @
walczaca o szczescie
Myślę, że już tak :-) Beta godna pozazdroszczenia. Ciesze się,że się udało i chyba można już gratulować :-)Dziewczyny 13 dpt beta 58,53... podamy trzydniowy mrozak...moge sie cieszyć?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
To dalej czekamy i wierzymy! Kciuki trzymamy jeszcze mocniej! <przytul>Kochane dziekuje za kciuki i mile slowa w tych trudnych chwilach jestescie wielkie :* :*
Dostalam zjebke od embriologa ze za wczesnie zrobilam krew bo mialam dwie wczesne blastki. Wiec grzecznie bede brac jeszcze leki i powtorze bete
Mruch
Dziewczyny 13 dpt beta 58,53... podamy trzydniowy mrozak...moge sie cieszyć?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Moim zdaniem tak!!! Powtórz jeszcze za 2 dni.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kilosierra
Oczywiście, powtórzę w sobotę. To było moje trzecie podejście, a zarodek słabo rokował. Zobaczymy co przyniesie najbliższy czas ;-)
walczaca o szczescie
Słabo rokował? No to się maleńki rozkręcił :-) Życzę aby beta rosła!Oczywiście, powtórzę w sobotę. To było moje trzecie podejście, a zarodek słabo rokował. Zobaczymy co przyniesie najbliższy czas ;-)
walczaca o szczescie
A co było u Was powodem skierowania do in vitro, jeżeli mogę zapytać?Oczywiście, powtórzę w sobotę. To było moje trzecie podejście, a zarodek słabo rokował. Zobaczymy co przyniesie najbliższy czas ;-)
reklama
Pixie_Dixie
Kochane niestety tym razem tez sie nie udalo test sie nie mylil beta 0.100
I mrozakow brak
Kurczę Gosiu [emoji17] bardzo mi przykro, tule mocno!
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Podziel się: