reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lolitka200 GRATULACJE!!!!! Kibicowałam Ci i teraz płakać mi się chce z radości :) Pozdrawiam

a tak wogóle to ja też jestem z kwietnia :) 28.IV skończę 30 :) Wiosenne dziewczyny :tak:

a kwietniowego mam męża :-)

joweg mi właśnie kazał zrobić badania 2 dc, potem dzwonić z wynikami i od 3 dc zacząć stymulację.. jak wypadnie w święta, to będzie lipa, bo będzie sie opierał tylko na USG....

gieniek...nie dziekuje, zeby nie zapeszac...kochana to ja myslami bede z toba przez caly kwiecien! na pewno sie uda...:tak:
agavva...fajnie, ze juz tak blisko...pewnie juz sie doczekac nie mozesz:-) && zacisniete, bedzie dobrze:-)
Joweg...no mnie wypadnie mniej wiecej 24-26 transfer czyli albo w moje imieniny albo w dzien matki, jezeli tak sie uda, to mysle, ze ok 1 czerwca czyli w dzien dziecka zatestuje:tak: wiec jestesmy w miare rowno:-)
fajny ten dzienniczek, ale ja sie boje kupowac cokolwiek co dotyczy dziecka, ja wierze jak stara baba w zabobony...

aaa...dziewczyny pamietajcie o plasterku:tak:

kate82- to ja mam dzien po Tobie bo 29 :D hehehe ale nas tu duzo ehhe

agavva-
ja zaczelma np. brac pierwszy zastrzyk 4 dnia cyklu :) ale co klinika to inaczej :D tak samo jak normlana stymulacje ma sie po okolo 10-14 dni , ja mialam tylko 7 :/ tak to bym mialam napewno duzo wiecej mrozakow teraz :)

milia-
ostatnio nie kupilam bo sie balam teraz sie nie boje i kupuje :) musi byc dobrze :D

ja 7 dnia po ide na bete :) i koniec :) to ty pare dni po mnie bedziesz miec :D

Ostatnia edycja:
Agavva super,że będziemy przechodziły przez to wszystko razem:) Czy to Twoje pierwsze in vitro?Gdzie podchodzisz? Ja na razie zrobiłam sobie 5 zastrzyków z Gonapeptylu a zostały mi jeszcze 3. Na @ czekam, przewiduję,że pojawi się w weekend,ale nigdy nic nie wiadomo. Miliaa ja też nie dziękuję i dziękuję Ci bardzo za wsparcie:) A co to jest plasterek?;-p Joweg Tobie również nie dziękuje za kciuki :-p Katee82 czyli jesteśmy w bardzo podobnym wieku. Skoro jesteśmy wiosenne dziewczyny to wiosną musi nam się udać!!!

gieniek...ktos tu na forum powiedzial, ze po transferze na brzuch przykleja sie plaster (normalny) i trzyma sie go az do testowania a nawet dluzej...
wiem, ze PALU tak robila i udalo sie...ale to oczywiscie zabobon, wiec jak ktos wierzy to moze sprobowac:-)

Kurcze, tak bym chciała, żeby już się działo..... pewnie jak my wszystkie zresztą :-):-D:-D
no to jestem 1 goanpeptyl do przodu od Ciebie gieniek - wykupionych miałam w sumie 21 szt.

Podchodziła może któraś z Was do IVF bez antków wcześniej?? jeszcze sie nie spotkałam z trakim przypadkiem jak u mnie...

a tak dla informacji ogółu Gonapeptyl Daily kupiłam za 270 zł w aptece DOZ przez internet www.doz.pl do odbioru w aptece ich sieci - czas oczekiwania ok 3 dni.

Ja w tym roku kończę 28 lat a moja brzydsza połowa 29 :-)

miliaa- ja se przykleje a co mi tam :D po transferze zaraz ttak ?:D

agavva- ja koncze 21 a moja polowa juz skonczyla w tym roku 24 :)

reklama
Ja z tym plasterkiem też spróbuję :-) jak ma pomóc to czemu nie ;)
Ok. 20 maja mam mieć transfer, oczywiście jak wszystko pójdzie dobrze:tak:

Do góry