reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

lolitka200- serdecznie Gratuluje synka :) moze powiesz jak sie nazywa ?:) no i duzo zdrowka dla niego i niech sie dobrze chowa i rosnie :*

reklama
lolitka...ja wlasnie ostatnio pytalam o ciebie:tak: powiem ci ze 1.04 piekna data i na pewno bede pamietac o urodzinach twojego syncia, bo sama mam wtedy urodziny...dokladnie 25 lat mlodszy jest ode mnie:tak: ale fajnie, buziakuje do malego :*:-)
joweg...a ile jajeczek ci zostalo? ile chcesz teraz wziasc ze soba do domku?:-)

milia- ja tez kwietniowa ale byczek jestem z 29 :D no i teraz bede miec 21 urodziny :) hehe pobrali mi 9 , z tego dwa za male byly jedno sie nie zaplodnilo i jedno bylo jakies zmutowane czy cos :) jakos tak :) i mialam 5 , dwa mi dali swieze ale klapa no i teraz mam 3 mrozaki zamrozone zaraz po zaplodnieniu wiem ze beda podane w 3 dobie bo u nas tak podaja :) tylko nie wiem jak sie rozmroza i woogle ale jak 3 beda okej to biore wszytskie trzy , bo u nas powtornie nie mroza :) wiec nie wyrzuce moich zarodkow :) a ty cos juz wiesz co i jak ?

joweg...no wlasnie mialam dostac @ juz 1.04 ale jak narazie nie ma, wiec czekam...zaraz po @ ide jeszcze na posiew z kanalu i potem kolo 14-20dc mam wizyte w Novum, wtedy moj robi badania nasienia jeszcze i posiew no i moze jak wszyskto bedzie ok to podadza mi juz jakie recepty na stymulacje...
boje sie, ze w posiewie moga mi wyjsc jeszcze jakies sensacje, no ale wierze, ze jest wszystko ok...mialam co prawda e-coli, ale ja wyleczylam chyba, wiec nie powinno nic byc...
a ty juz po posiewie?

edit: wlasnie dostalam @:-D tabletki antykoncepcyjne stosuje sie od 1dc tak? bo ja juz zapomnialam:confused2:

Ostatnia edycja:
miliaa- my korzystamy z zamrozonej spermy meza , gdy maz azchorowal oddal sperem i teraz z niej bedziemy miec dzieci :) bo naturlanie niema szans a po drugie za duze ryzyko jeszcze ze chore dzieci by byly :( ale meza sperma jest zabojcza jak powiedzial lekrza , bardzo duzo sie rozmrozilo i bardzo dobrej jakosci :) mamy jeszcze te 3 zarodki i jeszcze spreme :) a wyciszanie bedziesz miec nie ? ja kolo niedzieli powinnam @ dostac i wtedy zaczne tabletki anty drugie opakownaie i potem w maju mam sie zglosic jak dostane @ bo od 3 dnia cyklu musz brac jakies hormony :)

lolitka200 - OGROMNE GRATULACJE !!!!:-):-):-):-)
BARDZO SIE CIESZE,ZE JUZ JESTES MAMA !!! NIECH SYNUS ZDROWO ROSNIE !!!

reklama
Do góry