reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Joweg i Milliaa ja też jestem kwietniowa tylko dużo starsza od was:) 10kwietnia kończę 29 lat-Masakra!!! cały czas mi się wydaje jakbym miała 24-25 lat i tak podobno wyglądam,ale w dowodzie prawie trzydziecha:( Joweg mocno trzymam kciuki za mrozaczki a czas tak szybko leci,że zaraz będziesz miała transfer;) Miliaa czyli @ w końcu przyszła..z jednej strony smutno,ale z drugiej...zaczynasz wdrażać swój Wielki Plan:)) Ja zaczęłam brać pigułki od 4 d.c. i w mojej klinice można zacząć między 1-5 d.c. Lolitka dołączam się do Serdecznych Gratulacji!!!

reklama
gieniek...ja tez sie czuje mlodsza niz jestem, od 21rz w ogole nie liczylam ile mam lat...no teraz ze wzgledu, ze rocznica w miare okragla to sobie przypomnialam...
skoro wszyscy mowia, ze wygladasz mlodziej to nie masz sie czym przejmowac, poza tym ja zawsze powtarzam, ze wygladamy tak jak sie czujemy!:-)
a przypomnij mi gdzie ty podchodzisz do IVF i kiedy?
joweg...a ty od ktorego dc zaczelas przyjmowac antyki?
alaT...dawno cie nie bylo, opowiadaj co tam u ciebie kochana?

lolitkoo- gratuluje synuś nareszcie z tobą.

Milaa - no to spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe niech w końcu się spełni twoje największe marzenie. Co do 1 kwietnia to mnie mój teraz mąż poprosił o rękę tego dnia wiec tez myślałam ze taki primaaprilisowy żarcik. :-)

Gienek - no wiesz wcale taka stara nie jesteś. Ja ten sam rocznik tylko ze czerwiec :)

miliaa, giniek-ja zaczelma brac anyt 3 dnia cyklu :) i potem 7 dni przerwy i drugie opakwoanie zaczne za tydzien w piatek :) dzieki to duzo nas tztaj kwietniowek :)

nie jestescie takie stare tylko waam sie tak wydaje :)

no a kto jeszcze w maju podchodzi? tylko ja i joweg?

marcikuk
...nie dziekuje, zeby nie zapeszac...bo chcialabym, zeby moje marzenie sie spelnilo :-)

Miliaa ja podchodzę do mojego pierwszego in vitro w klinice Invicta w Warszawie. Będzie to miało miejsce w tym miesiącu:) Na wynik przyjdzie mi poczekać do około 14 maja, gdyż transfer (jeśli będzie co transferować) zaplanowany jest na koniec kwietnia. Właśnie skończyłam brać pigułki anty i jestem w trakcie wyciszania, od 10 kwietnia czyli od urodzin zaczynam stymulację. Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin, życzę żeby spełniły się Twoje najskrytsze marzenia a przede wszystkim to jedno:) Liczę na to,że obie już niedługo będziemy skakały z radości! Joweg jesteś bardzo miła i kochana, bóg zapłać w dzieciach;)) Marcikuk nawet nie wiesz jak się cieszę,że masz dwie kreski, jak czytałam Twoje posty to sama się stresowałam jak Ci pójdzie a teraz cieszę się razem z Tobą!!

Ostatnia edycja:
no a kto jeszcze w maju podchodzi? tylko ja i joweg?

ja będę podchodzić jeszcze w kwietniu - jestem po 6 zastrzyku z gonapeptylu i coś mojej @@ nie widać :-( mam nadzieję, że szybko dostanę... Jeśli przyjdzie w piątek, sobotę lub niedzielę, to straszna lipa, bo nie zrobię badań w 2 dc..... nie sądziłam, że kiedyś aż tak będę wyczekiwała @@

reklama
Miliaa ja podchodzę do mojego pierwszego in vitro w klinice Invicta w Warszawie. Będzie to miało miejsce w tym miesiącu:) Na wynik przyjdzie mi poczekać do około 14 maja, gdyż transfer (jeśli będzie co transferować) zaplanowany jest na koniec kwietnia. Właśnie skończyłam brać pigułki anty i jestem w trakcie wyciszania, od 10 kwietnia czyli od urodzin zaczynam stymulację.
Czyli jedziemy równo!! :) ja prawdopodobnie tez po świętach zacznę stymulację, ale wcześniej nie brałam antków i nie mam zielonego pojęcia kiedy @ sie spodziewać....
Fajnie, że będę miała z kim poprzeżywać na bieżąco :-D:-D:-D

Do góry