dżoasia
Fanka BB :)
Możesz się też przespać Wtedy czas najszybciej leciCaly czas cos robie zeby zajac sobie czas i glowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Możesz się też przespać Wtedy czas najszybciej leciCaly czas cos robie zeby zajac sobie czas i glowe
Kochana no to wariujemy razem Oby do piątku ...Kochane chyba juz zaczynam.wariowac 3 dzien po transferze a tu zadnych objawow oprocz bolu kregoslupa ledzwiowego jalies tam.cmienie od czasu do czasu jajnikow i ciagniecie w pachwinach ktorych moglabym nawet nie zauwazyc a poza tym nic.
Ahh jednak nam.nigdy nie dogodzisz sa objawy zle nie ma tez zle do dupy z ta glowa po transferze
I ja trzymam kciuki dziewczyny[emoji110] [emoji110] [emoji110]Dziś mocne kciuki za @Oczekiwanie2017 i @natalix0
Mi tez lekarz w dniu transferu powiedział ze nawet jak zamienię kwas syntetyczny na metylowy to i tak za późno na zmiane bo w ciagu miesiaca to nie zmieni sie. Transfer nie udal sie wiec mam szanse ze do lipca wyeliminuje syntetyczny kwas. Tylko lekarz mi mowil ze moge go brac podwojna dawke ale nie zapytalam jaka tą 2x400 czy 2x800 a ty Gosiu jaka bierzesz?Sama metylowana forma powinna zneutralizowac nadmiar syntetycznego keasu. Ale nie nastapi to w ciagu miesiaca
Kochane chyba juz zaczynam.wariowac 3 dzien po transferze a tu zadnych objawow oprocz bolu kregoslupa ledzwiowego jalies tam.cmienie od czasu do czasu jajnikow i ciagniecie w pachwinach ktorych moglabym nawet nie zauwazyc a poza tym nic.
Ahh jednak nam.nigdy nie dogodzisz sa objawy zle nie ma tez zle do dupy z ta glowa po transferze
Super wieści [emoji5]Tak zrobię dzięki kochana, zadzwonił tez do mnie lekarz! HURA transfer w poniedziałek normalnie, powiedział ze tak mam zrobić z lekami jak pisałam ale w dniu transferu już normalnie. Dla niego najważniejsze było aby TSH nie wzrosło, spada wiec jest Ok. Już wpisałam sie w kalendarz [emoji3].
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
SUper teraz trzymam kciuki za spokojne 2 tygodnie choc jak widzisz noe jest to latwe :*Dziewczyny, jestem po transferze. Mój kropek jest już ze mną
Ja biore 800 1 raz dziennie do tego b12 - 1000 mcg i b6 25 mgMi tez lekarz w dniu transferu powiedział ze nawet jak zamienię kwas syntetyczny na metylowy to i tak za późno na zmiane bo w ciagu miesiaca to nie zmieni sie. Transfer nie udal sie wiec mam szanse ze do lipca wyeliminuje syntetyczny kwas. Tylko lekarz mi mowil ze moge go brac podwojna dawke ale nie zapytalam jaka tą 2x400 czy 2x800 a ty Gosiu jaka bierzesz?
Wiarygodne kwas foliowy sprawdza sie tylko jednym badaniem. Musialas miec bardzo niski poziom ze mimo suplementacji nie masz nadmiaru. Tusiaczku nie przejmuj sie pamietaj ze jest to.mutacja ktora kiedys wogole nie byla leczona. Gdy jest nadmiar kwasu foliowego to nie jest dobrze dla nas posiadaczy tej mutacji.
Sprawdzaj sobie poziom.homocysteiny
Dziekuje [emoji4] b12 tez biore w formie metylowej moze tez dokupie b6Ja biore 800 1 raz dziennie do tego b12 - 1000 mcg i b6 25 mg