walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Dbajcie o siebie :-) I przytul kropka mocno! ;-)Dziewczyny, jestem po transferze. Mój kropek jest już ze mną
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dbajcie o siebie :-) I przytul kropka mocno! ;-)Dziewczyny, jestem po transferze. Mój kropek jest już ze mną
Gosia tylko spokój i czekanie niestety w takiej sytuacji :-)Kochane chyba juz zaczynam.wariowac 3 dzien po transferze a tu zadnych objawow oprocz bolu kregoslupa ledzwiowego jalies tam.cmienie od czasu do czasu jajnikow i ciagniecie w pachwinach ktorych moglabym nawet nie zauwazyc a poza tym nic.
Ahh jednak nam.nigdy nie dogodzisz sa objawy zle nie ma tez zle do dupy z ta glowa po transferze
Zagraj sobie w jakąś gre Albo książkę oczytaj, obejrzyj komedię - czas zleci We wtorek możesz betowaćKochane chyba juz zaczynam.wariowac 3 dzien po transferze a tu zadnych objawow oprocz bolu kregoslupa ledzwiowego jalies tam.cmienie od czasu do czasu jajnikow i ciagniecie w pachwinach ktorych moglabym nawet nie zauwazyc a poza tym nic.
Ahh jednak nam.nigdy nie dogodzisz sa objawy zle nie ma tez zle do dupy z ta glowa po transferze
trzymamy kciuki za kropkaDziewczyny, jestem po transferze. Mój kropek jest już ze mną
HahaNajważniejsze aby był oczekiwany EFEKTKochane chyba juz zaczynam.wariowac 3 dzien po transferze a tu zadnych objawow oprocz bolu kregoslupa ledzwiowego jalies tam.cmienie od czasu do czasu jajnikow i ciagniecie w pachwinach ktorych moglabym nawet nie zauwazyc a poza tym nic.
Progesteronu chyba nigdy za dużo, więc myślę, że możesz wziąć przez te 2 dni troszkę większą dawkę. Moja bratowa jak się dowiedziała, że jest w ciąży (6 tydzień) i lekarz kazał jej zrobić TSH to jej wyszło ponad 27... "Na sygnale" pojechała do endokrynologa a ta wybauszyła oczy i zapytała jak przy takim tsh udało jej się zajść naturalnie... Zażywała leki, unormowała poziom tsh a dziecko zdrowe jak rydz
Cudownie że chłopaki zdrowo rosnąDziewczynki ja po wizycie jestem, wszystko ok, dzieciaki mają po ponad 8cm, szyjka długa na 4cm, serduszka ładnie biły, i słuchajcie u obydwóch dziś widziałam sterczące sisiory
Czyli w brzuszku rosną mi dwaj chłopcy
Caly czas cos robie zeby zajac sobie czas i gloweZagraj sobie w jakąś gre Albo książkę oczytaj, obejrzyj komedię - czas zleci We wtorek możesz betować
Super!!!Tak zrobię dzięki kochana, zadzwonił tez do mnie lekarz! HURA transfer w poniedziałek normalnie, powiedział ze tak mam zrobić z lekami jak pisałam ale w dniu transferu już normalnie. Dla niego najważniejsze było aby TSH nie wzrosło, spada wiec jest Ok. Już wpisałam sie w kalendarz [emoji3].
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom