ale ze niby jaka diete?Rozumiem to twoj pierwszy transfer? Twoj maz tez nic na to ze palisz? A powiedz skoro JuZ mowa,zaluzmy udalo ci Sie jestes w ciazy I co dalej? Dalej pol papierosa?jrstes pierwszym przypadkiem tu ktory pali... a ribisz /robilas jakies diety ? Przeciez bierzesz duzo lekarstw teraz razem z nikotyna chyba zle wplywa to .... jedno pewne rowniez jestem negatywnie nastawiona na to
Wiesz ze szkodzi Ale nie zastanawialas Sue ze moze siebie udac ehh;//
Pozdrawiam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
tak macie racje to ze pale jest zle i powinnam rzucic,ale to nie powod zeby tak mnie tyrac.zapisalam sie na to forum zeby moc powiedziec o swoich zmartwieniach i troskach i zeby ktos ze mna pogadal anie po to zebyscie zrobily ze mnie wyrodna i nieodpowiedzialna babe bo pale papierosy.gdybym wiedziala jaka bedzie reakcja nie pisnelabym slowa o moim nalogu.....
dobra dziewczyny ja mimo wszystko wszystkim Wam razem i kazdej z osobna zycze szczescia i powodzonka...
dobra dziewczyny ja mimo wszystko wszystkim Wam razem i kazdej z osobna zycze szczescia i powodzonka...
Wyrodna matka to taka która pali w ciąży. I na ten temat nie ma żadnej dyskusji. Skazuje sie na poronienie albo dziecko na choroby. Nie ma na to wytlumaczenia. To swiadome szkodzenie dziecku. A przed transferem-jak dla mnie czysta głupota a nie potepienie. Marnowanie własnych pieniędzy i marzeń. Ostro, ale uczciwie. Dla mnie palenie w ciąży to zachowanie patologiczne.tak macie racje to ze pale jest zle i powinnam rzucic,ale to nie powod zeby tak mnie tyrac.zapisalam sie na to forum zeby moc powiedziec o swoich zmartwieniach i troskach i zeby ktos ze mna pogadal anie po to zebyscie zrobily ze mnie wyrodna i nieodpowiedzialna babe bo pale papierosy.gdybym wiedziala jaka bedzie reakcja nie pisnelabym slowa o moim nalogu.....
To forum jest tez po to zeby otworzyć oczy na niektóre sprawy
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]
Ropuszka666
Fanka BB :)
tak macie racje to ze pale jest zle i powinnam rzucic,ale to nie powod zeby tak mnie tyrac.zapisalam sie na to forum zeby moc powiedziec o swoich zmartwieniach i troskach i zeby ktos ze mna pogadal anie po to zebyscie zrobily ze mnie wyrodna i nieodpowiedzialna babe bo pale papierosy.gdybym wiedziala jaka bedzie reakcja nie pisnelabym slowa o moim nalogu.....
Rzadko się wtrącam w takie dyskusje ale myśle ze nikt Cie tu nie tyra. Musisz zrozumieć ze na tym forum każda z nas stoczyła walkę życia o dziecko , stymulacje i masę leków które przyjmujemy są masakra dla naszego organizmu i nikt nie da nam gwarancji ze nic nam po nich nie będzie i większość robi wszystko by w okresie gdy podchodzi do in vitro dbać o siebie jak nigdy wcześniej . Radzimy sobie wzajemnie czego unikać a co brać by jajeczka lub endo było lepsze . To ze negują papierosy to tylko dlatego ze każda wie ze zmniejsza się przez to skuteczność , ma to wpływ na jakość twoich jajeczek .Po za tym jeśli znalazłaś się w tej grupie to odgórnie jesteś skazana na niepowodzenie przy naturalnych staraniach i każde używki muszą zniknąć i nie możesz się porównywać z normalnymi parami które maja dzieci a palą lub paliły . Musisz sobie poprostu odpowiedzieć jak ważne jest dla Ciebie dziecko i wtedy myśle ze przyjdzie Ci to dużo łatwiej . Trzymam za Ciebie kciuki i wiem ze rzucisz to z dnia na dzień bo to tylko nasza głowa .
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja mam koleżankę która palila w ciąży i jej dziecko wyladowalo z zaburzeniami krazenia na iomie po urodzeniu
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]
To najczesciej Sue zdaza;/
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Aniu jestesmy z toba mimo wszustko zle chyba nas odebralas;/ nie stresuj Sie ,pij soczki i skoro sezon na truskawki jesli lubisz musy teuskawkowe
Vinszka
Ah dziewczyny, bardzo często na tematy kontrowersyjne odpowiadacie ostro i dobitnie zrażając do forum inne starające się dziewczyny.
Ja wiem, że palenie i alkohol są niewskazane. Tak samo jak kofeina, odstawiłam ją już przed stymulacją. Ciągnęło mnie jak cholera, ale ja się nie liczę, moje zachcianki również. Wszystko co przetworzone odstawione, o chipsach już nie wspomnę, które lubiłam sobie do filmów pochrupać.
Na mnie papierosy i dym działają jak płachta na byka, a widok kobiety z małym dzieckiem na spacerze i paląca papierosa... no otwiera się nóż w kieszeni.
Tylko to nie jest nasza decyzja, a tej właśnie kobiety. Świadomość robienia krzywdy.
Także @annnna_86 musisz sama zdecydować na czym Ci bardziej zależy. Moja kuzynka ma przez otoczenie z nikotyną problemy z sercem, a jej siostra zmarła mając zaledwie 2 dni życia.
Ja wiem, że palenie i alkohol są niewskazane. Tak samo jak kofeina, odstawiłam ją już przed stymulacją. Ciągnęło mnie jak cholera, ale ja się nie liczę, moje zachcianki również. Wszystko co przetworzone odstawione, o chipsach już nie wspomnę, które lubiłam sobie do filmów pochrupać.
Na mnie papierosy i dym działają jak płachta na byka, a widok kobiety z małym dzieckiem na spacerze i paląca papierosa... no otwiera się nóż w kieszeni.
Tylko to nie jest nasza decyzja, a tej właśnie kobiety. Świadomość robienia krzywdy.
Także @annnna_86 musisz sama zdecydować na czym Ci bardziej zależy. Moja kuzynka ma przez otoczenie z nikotyną problemy z sercem, a jej siostra zmarła mając zaledwie 2 dni życia.
Vinszka
Zrobiłam sikańca. Negatywny. Mówię sobie, że za wcześnie. Transfer 3 dniowego zarodeczka był 3.06. Echhhj.. ...
Pamiętaj, że sikańce płatają figle Zaczekaj do jutra, choć wiem, jak ciężko jest wytrzymać. Czas jak na złość się ciągnie... Trzymam za Ciebie kciuki
reklama
I ta kobieta ma prawo decydować o czyimś zdrowiu? Dziecko to nie wlasnosc, ze możesz zdecydować czy je trujesz czy nieAh dziewczyny, bardzo często na tematy kontrowersyjne odpowiadacie ostro i dobitnie zrażając do forum inne starające się dziewczyny.
Podziel się: