Nikt nie mówi że wyrzucisz swoje dziecko na śmietnik. Mowa o ogólnym reagowaniu ludzi na różne sytuacje. Wiem, ze nie palisz nałogowo paczkę dziennie. Ale skoro masz siłę zmobilizować się tak zredukować palenie to wierzę w Ciebie tak jak i w @Mruch, ze dacie radę całkiem to rzucić. Pomyśl, ze trzymasz to Maleństwo w swoich ramionach zdrowe i szczęśliwe dzięki Tobie. Pomyśl jak sie będziesz czula, kiedy sie (oby nie!!!) by okazalo, ze dziecku cos jest-nawet jesli to nie bedzie wina fajek będziesz sie zle z tym czuc do końca zycia. Mysl o konsekwencjach a to da Ci siłę by zawalczyć o siebie i Maluszka. Możesz i potrafisz! Uwierz. Mocno trzymam kciukirozumiem ze robie zle.staram sie nie palic ale kiedy juz nie moge wytrzymac to pale choc pol papierosa.rozumiem ze to zle,ale dobija mnie porownywanie mnie do kobiet ktore wyrzucaja swoje dzieci na smietnik.I nie oczekuje zadnego rozgrzeszenia.mam nadzieje ze tobie po transferze uda sie rzucic palenie.trzymam za to mocno kciuki
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]