reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dobra dziewczyny, ja też nie pochwalam palenia, wcale. Strasznie mnie to drażni, niesamowicie i najchętniej rozszarpałabym tych, którzy np kopcą koło mnie na przystanku, ale... dajcie już spokój.

Annnna, dziewczyny chcą, żeby ci się udało, nam wszystkim, może chcemy wszystkie za bardzo za nas wszystkie. Dobrze ci radzą, żeby rzucić - to zaprocentuje lepszymi wynikami i większą szansą na zajście w ciążę i zdrowe dziecko.

U nas lekarz jak widział wyniki męża to spytał czy pali, nie pali od kilku lat, a palił po 2 paczki dziennie, ale niektóre zmiany są nieodwracalne. Lekarz pokiwał głową i nic nie powiedział, ale myślę, że palenie i to tak intensywne przez kilka lat miało swój wkład w naszą sytuację.

Decyzja oczywiście jest Twoja, nikt nie mówi, że będzie łatwo. Mój mąż miał np. objawy odstawienia, był uwaga: płaczliwy na zmianę z wkurzeniem, trzęsły mu się ręce, wymiotował, ale dał radę. Jestem z niego dumna.

reklama
szczerze to wiem ze palenie szkodzi nam i dziecku,ale jakos nigdy nie zastanawialam sie nad tym ze przez palenie moze sie nie udac.przeciez wlasnie tyle par pali i zachodzi,wiec nie moge rzucic to chociaz ograniczam na tyle na ile moge:(
Wiesz są kobiety które w ciąży piją i cpaja. Czy to znaczy ze wszystkie mamy tak robić bo im się udaje? Poczytaj jaki wpływ na implantacje i rozwój zarodka ma palenie. Żadna z nas nie przekona Ciebie jeśli sama nie będziesz chciała rzucić. Szczerze? Życzę Ci żeby się udało ale jeśli beta będzie negatywna to powiedz mi jak z czystym sumieniem mam Ci współczuć i starać podtrzymać na duchu? I na prawdę nie jestem złośliwa, uwierz mi ze cholernie Ci kibicuje jak innym ale proszę, zrób coś od siebie. ...

[emoji127] 28.10.2017

Ja za to mam kolezanke z pracy ktora cala ciaze palila (oczywiscie zapl naturalnie)i corka urodzila sie zdrowa z waga 3400 56 cm jednak teraz jej choruje czesto wciaz jakis katar nie mowiac ze kolezanka ma brak laktacji ;( ,moge Sue zalozyc ze to przez fajeczki

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Dziękuje dałaś mi jeszcze iskierkę nadziei.. wracam właśnie z porannego pobrania- co ja bym dała żeby było ok
Panik w czasie okresowym w ciąży kobiety często mają plamienia a czasem nawet skąpe krwawienie. Jeśli nie masz normalnie okresu jest szansa. O której wyniki?

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Ja za to mam kolezanke z pracy ktora cala ciaze palila (oczywiscie zapl naturalnie)i corka urodzila sie zdrowa z waga 3400 56 cm jednak teraz jej choruje czesto wciaz jakis katar nie mowiac ze kolezanka ma brak laktacji ;( ,moge Sue zalozyc ze to przez fajeczki

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Ja mam koleżankę która palila w ciąży i jej dziecko wyladowalo z zaburzeniami krazenia na iomie po urodzeniu

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Panik w czasie okresowym w ciąży kobiety często mają plamienia a czasem nawet skąpe krwawienie. Jeśli nie masz normalnie okresu jest szansa. O której wyniki?
Tak, masz racje Kochana, ale sama wiesz jak to jest jak się tyle lat walczy i same porażki - przestaje racjonalnie podchodzic do sprawy bo tak mi cholernie zależy i tak bardzo się boje kolejnego niepowodzenia :(
Wyniki ok14-15:00 maja być

reklama
Zrobiłam sikańca. Negatywny. Mówię sobie, że za wcześnie. Transfer 3 dniowego zarodeczka był 3.06. Echhhj.. ...
Na sikanca troszkę wcześnie na betę w miarę ok, nie masz możliwości zrobić?

Do góry