reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
To kciuki mocno zaciśnięte. Już to wielokrotnie pisałam 7dpt czułam się totalnie jak w dniu okresu mialam bezowe plamienie i na 100% byłam pewna, ze kicha i gdyby lekarka mi nie kazala nie zrobilabym bety. To był szok jak mąż odebrał wynik. Ból niepowodzenia wszystkie znamy....

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

A w temacie palenia, ja rzuciłam bo chciałam żeby mój mąż rzucił. Ja bez niczego on na desmoksanie. I wiecie co? Uważam że poprawa nasienia to zasługa niepalenia. Przed rzuceniem po kuracjach Profertil poprawa była tylko w ilości. Teraz bierze inną własną kompozycję tabketek i od nowego roku nie pali i z 0% ruchu A jest 5%.

mam możliwość, ale na jutro jestem umowiona w klinice.
To czekaj na ile się da spokojnie [emoji6] sikańcem się nie sugeruj. Powinien przy ivf być zakazany [emoji13]

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Rozjaśniłaś mi wszystko
Mi ketonal zaszkodził jak się okazało ... w weekend umierałam z bólu żołądka , nie mogłam ani leżeć , ani siedzieć, ani chodzić ... koszmar ... dopałętał się do tego chory pęcherz , ale sytuacja już pod kontrolą i jest nadzieja , że czwartkowy transfer się odbędzie . Bólu jajników już prawie nie wyczuwam :)
Ja własnie przez leki leczyłam żołądek do transferu, bo było kiepsko

To kciuki mocno zaciśnięte. Już to wielokrotnie pisałam 7dpt czułam się totalnie jak w dniu okresu mialam bezowe plamienie i na 100% byłam pewna, ze kicha i gdyby lekarka mi nie kazala nie zrobilabym bety. To był szok jak mąż odebrał wynik. Ból niepowodzenia wszystkie znamy....

Dziękuje :*

reklama
Do góry