reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
To kciuki mocno zaciśnięte. Już to wielokrotnie pisałam 7dpt czułam się totalnie jak w dniu okresu mialam bezowe plamienie i na 100% byłam pewna, ze kicha i gdyby lekarka mi nie kazala nie zrobilabym bety. To był szok jak mąż odebrał wynik. Ból niepowodzenia wszystkie znamy....

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

A w temacie palenia, ja rzuciłam bo chciałam żeby mój mąż rzucił. Ja bez niczego on na desmoksanie. I wiecie co? Uważam że poprawa nasienia to zasługa niepalenia. Przed rzuceniem po kuracjach Profertil poprawa była tylko w ilości. Teraz bierze inną własną kompozycję tabketek i od nowego roku nie pali i z 0% ruchu A jest 5%.

mam możliwość, ale na jutro jestem umowiona w klinice.
To czekaj na ile się da spokojnie [emoji6] sikańcem się nie sugeruj. Powinien przy ivf być zakazany [emoji13]

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Rozjaśniłaś mi wszystko
Mi ketonal zaszkodził jak się okazało ... w weekend umierałam z bólu żołądka , nie mogłam ani leżeć , ani siedzieć, ani chodzić ... koszmar ... dopałętał się do tego chory pęcherz , ale sytuacja już pod kontrolą i jest nadzieja , że czwartkowy transfer się odbędzie . Bólu jajników już prawie nie wyczuwam :)
Ja własnie przez leki leczyłam żołądek do transferu, bo było kiepsko

To kciuki mocno zaciśnięte. Już to wielokrotnie pisałam 7dpt czułam się totalnie jak w dniu okresu mialam bezowe plamienie i na 100% byłam pewna, ze kicha i gdyby lekarka mi nie kazala nie zrobilabym bety. To był szok jak mąż odebrał wynik. Ból niepowodzenia wszystkie znamy....

Dziękuje :*

reklama
Do góry