reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witaj

Skarbie musisz rzucic bo Sue nie uda tak mysl !!!!! Organism musi byc oczyszczony Na przyjecie ksiecia/ksuezniczki

Rzuc teraz bo co potem ? Po transferze tez bedziesz palic Po pol papierosa?;(;;(
Ja rzucilam rok przed ivf z dnia na dzuen bo najlepiej,glod fajki mam do dnia dzisiejszego bo tez bylam jedna co kochala poprostu fajeczki Ale dzuecko bylo dla mnie wazniejsze

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja jestem juz po transferze,w sobote mialam transfer....

Nie przejmuj sie tym tak bardzo. Sama tez popalam. Tez mam słaba wole [emoji30] i po prostu to lubię [emoji30]. Tez ograniczam do 3 dziennie. A znam 2 dziewczyny które podchodziły do invitro paląc normalnie i im sie za pierwszym razem udało. Jak wynik okazał sie pozytywny bez problemu rzuciły. [emoji3]. Wiadomo ze palenie to zło, i najlepiej byłoby rzucić. No ale każda z nas ma swoje słabości.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
dziekuje za zrozumienie.wiem ze powinnam rzucic ale ja osobiscie nie potrafie.moj maz tez rzucil palenie a zawsze sadzilam ze predzej ja to zrobie niz on.juz nie pali okolo4 lat.ja nie potrafie poki co tego zrobic.popalam kilka dziennie i wcale nie czuje sie z tym dobrze,ale ciesze sie ze ktos mnie wspiera i nie robi ze mnie tej strasznej baby co sie dla niej dzieciatko nie liczy....
dziekuje kochana

1. no hej dziewczynki:) powiedziałam ze pale papierosy i rozlała sie fala krytyki,Tak wiem ze nie powinnam palic,tak wiem ze nie jest to niewykonalne,ale mam zbyt słaba silna wole bu rzucic palenie.Dlatego staram sie ograniczac do 3,4 lub max 5 dziennie.czasem zapale sobie tak z 5 razy w ciagu dnia,ale za to pale po pół papierosa...
  2. wiem,ze to wstretne ze pale papierosy ale nie spodziewalam sie az takiej krytyki z waszej strony:(
Tutaj wszystkie jesteśmy zdeterminowane na maksa żeby się udalo. Najmniejszej głupoty nie zrobimy, żeby nie zaszkodzić, dlatego palenie to grzech śmiertelny i Ty tez powinnas sobie zdac z tego sprawę. Jak teraz nie mozesz sie zmobilizować to myslisz ze w ciąży będzie łatwiej? Nie. A nie mozna chyba nic gorszego dziecku zrobić. Ja nie piję od kilku lat zeby zwiększyć szanse a papierosow to nie jestem wstanie pojąć. I wcale nie jestem jakas swietoszkowata. Po prostu niczego nie pragnę bardziej niz dziecka

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

reklama
Dziewczyny, tak jak pisałam niedługo wylatuje, wracam dopiero w lipcu więc potrzebuję zastępstwa na prowadzenie kalendarza. Serio nikt się nie znajdzie?? Szkoda będzie jak kalendarz padnie... Mogłaby nawet publikować go ta, która pierwsza na forum wejdzie, ale najlepiej by było jakby ktoś konkretny się zgłosił...
M@gda kiedy wracasz i od kiedy Cię nie ma? Mnie w połowie lipca nie bedzie. Ja prowadzę jeszcze kalendarz na styczniowkach. Postaram się wrzucam u nas jak dziewczyny beda wpisywaly wizyty ale nie wiem czy dam radę codziennie. Trudno jak nie ma chętnych to wytrzymamy chwilę [emoji6] latem i tak będzie mnkejszy ruch i na forum i może w kalendarzu [emoji6]

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Do góry