reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzięki Ewulek. Kochana jesteś. Mam jeszcze 20% nadziei, że może, może coś tam drgnie...
Nie wiem czy powinnam jakieś badania dodatkowe zrobić czy po prostu podejść po raz kolejny....
Myślę ze warto poradzic sie lekarza z dodatkowymi badaniami, ale poki co czekamy i wierzymy ze cos sie ruszy [emoji110]

reklama
Cześć dziewczyny :)

Jestem już po punkcji i rozmowie z lekarzem , mamy tylko 5 dojrzałych komórek ... pozostałe 5 okazały się być puste :(
Teraz pozostaje tylko wierzyć i trzymać kciuki za dalszy etap ...
Transfer zaplanowany na czwartek , to będzie najdłuższe pięć dni w moim życiu .

Jestem już po punkcji i rozmowie z lekarzem , mamy tylko 5 dojrzałych komórek ... pozostałe 5 okazały się być puste :(
To super wynik trzymam kciuki za piekny rozwoj :*

Gosiu z 5 komórek moze byc 5 pieknych blascocyst, wiec trzeba wierzyc. Trzymam kciuki za łączenie i piekne dzielenie sie zarodeczkow [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Trzymamy kciuki za dobry rozwój :)

Oh oby tak było ...
póki co umieram z bólu po zabiegu :(
Kroplówka działała bardzo krótko, a ketonal jest chyba za słaby ...
Jak było z Wami ? Czy ból był również tak ogromny ?

A u mnie dziś smutne wieści.. 9dpt test negatywny z moczu i chyba znowu się nie udało :(
Smutno mi chociaż zdaje sobie sprawę, że może być jeszcze za wcześnie. Z drugiej strony cień kreski powinien się pokazać...
Jeszcze trzymam leki ale marno to widzę.
Blastka numer 2 też ze mna nie chciała zostać :hmm:
Mamy jeszcze 2 ostanie, trochę wolniejsze z 6 dnia ale są - nie wiem jak one rokuja .. to nasze ostatnie nadzieje....
Znasz moje zdanie, testy nieraz nie pokazują wczesnej ciąży, wiem że nie możesz zrobić bhcg, spróbuj z testem 11dpt to chyba takie minimum ma robienie sikacza, nie trać jeszcze nadziei, tak bardzo wierzę w Twoje powodzenie [emoji256]

Napisane na F5121 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry