adunnnia90
Fanka BB :)
Dziewczyny powodzenia dzisiaj [emoji110][emoji110][emoji110]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Badanie cytoniky mozna zrobic w DIAGu?
.
Sol moze jeszcze za wczesnie, mam nadzieje ze za dwa dni piekna kreseczka wyjdzie [emoji110] [emoji110] [emoji110]A u mnie dziś smutne wieści.. 9dpt test negatywny z moczu i chyba znowu się nie udało
Smutno mi chociaż zdaje sobie sprawę, że może być jeszcze za wcześnie. Z drugiej strony cień kreski powinien się pokazać...
Jeszcze trzymam leki ale marno to widzę.
Blastka numer 2 też ze mna nie chciała zostać
Mamy jeszcze 2 ostanie, trochę wolniejsze z 6 dnia ale są - nie wiem jak one rokuja .. to nasze ostatnie nadzieje....
Nie boj sie strechingu do przyjemnych nie nalezy. Ja miakam robiony bez czegokolwiek przeciwbolowego bo zapomnialam wziasc a nie wiedzialam ze od eazu lekarz mi zrobi gwizdalam na fotelu bo troche bolalo ale do przezyciaTrzymam oczywiscie za was wszystkie mocno kciuki i zycze milego spokojnego weekendu.Mysle sobie,ze my kobiety jestesmy w stanie w zyciu zniesc wiele....bardzo wiele i chyba kazda porazka wzmacnia nas jeszcze bardziej.Ja dopiero wizyty mam przed soba boje sie troche tego scratchingu macicy,ale nie mysle negatywnie dostalam po nieudanym transferze jakiegos kopa w tylek i stwierdzilam,ze skor i tak miesiac musze cierpliwe czekac na crio to pojde sobie na silownie wzmocnie sie troszke moja macice spoce jak swinkai z nowa energia w lipcu przyjme mojego kropeczka <3....a co do papierochow niestety to tez moja slabosc....obrzydliwa!!!!!!!!!
Dziękuję. To drugi criotransfer był w ostatnich 3 miesiącach. Ciężko się z tego wszystkiego otrząsnąć.no witaj kochana.... rozumiem ze poprzednim razem sie nie udało? mi niestety tez sie nie udało.... dzisiaj miałam transfer.Nie martw ssie kochana to dopiero 9 dzien wiec test z moczu moze jeszcze nic nie pokazac.... zreszta niektore dziewczyny pisały ze jak robily test sikany to slabe kreseczki sie pokazywaly a pozniej beta byla negatywna.... tak wiec kochana głowa do gory,jeszcze nic nie jest przesadzone