M@gda
Moderatorka
ŁADNY WYNIK!!! Zupełnie jak u mnieW pierwszej dobie mamy 5 zapłodnionych. Szósta na obserwacji, może to leniuszek i wystartuje później
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ŁADNY WYNIK!!! Zupełnie jak u mnieW pierwszej dobie mamy 5 zapłodnionych. Szósta na obserwacji, może to leniuszek i wystartuje później
dokąłdnie. jak nie czujesz sie żeby samochodem jechać, jedź choćby pociągiem. Tam przynajmniej będziesz mogła pochodzićTrzymaj sie Emilianka, jeszcze troszke i po 12, 13 tygodniu przejdzie. Odpoczywaj duzo i dbaj o Was!
A nad morze nasze piekne sie zmobilizuj i jedz powdychac jodu
Teraz tylko razem trzymajmy kciuki, żeby nasze kropki dały radę
tylko miastami się różnią, tzn w innych miastach się rozrastają ale w tych samych klinikach, to prawie to samo
Wynik do pozazdroszczenia
A ile dotrwało do 5 doby?ŁADNY WYNIK!!! Zupełnie jak u mnie
MNie lekaż liczył tak: termin transferu - wiek podanych zarodków (czyli np 5 dla blastek) - 14 = obliczony pierwszy dzień "ciąży".Mnie wyszło 9 marca i tą datę podaję jako data mojej ostatniej miesiączki. Orzeszek idzie niemal równo z tą datą, ostatnio był +1dzień z usg.Dziewczyny wtorek już nie długo i zaczęłam sobie wkręcać temat pustego jaja [emoji20]tak się boje ze coś będzie nie tak ... w sumie to mam prośbę jeśli któraś z was może oblicz mi dokładnie na jakim etapie jestem ciąży bo z tych kalkulatorów to w każdym inaczej wychodzi . Ostatnia miesiączkę miałam 2.05
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzieki wielkie. Straszne jest to czekanie... ale wiem ze nawet z testem sie nie skonczy... zawsze jest czekanie na cos...Zrob moze jutro od rana z porannego moczu? Trzymam kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110] to czekanie i ta niepewność przez co my musimy przechodzic...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Miałam 2 blastki. Z tego mam pojedynczą ciążę.A ile dotrwało do 5 doby?
No Gosiu, super Podglądałam dzisiaj forum i czekałam aż się odezwiesz Trzymam kciuki!!!Ja juz po troche pospalam.wiec dopiero teraz daje znac
Mamy 17 kumuloswo niektore male wiec cos na pewno odpadnie. Po rozmowie i ogladnieciu na ekranie wynikow nasienia korzystamy ze swojego nie jest tak tragicznie morfologia spok ruch maly ale jest. Embriolog powiedzial ze z gorszych robil i sa dziecigdyby on mial przez to przechodzic to z doswiadczenia powiedzial ze on robil by z takiego i nie korzystal z dawcy. I po tych slowach zaufalismy mu :* Na moja prosbe plemniki wybierze imis i sam sie zaoferowal ze jutro do nas zadzwoni i da znac co i jak. Cieply czlowiek :*
Teraz modle sie i trzymam kciuki za ladne zaplodnienie i piekny rozwoj :* ❤❤❤
Trzymajcie teraz kciuki za piekne zaplodnienie i rozwoj
Jajniki zaczynaja dawac o sobie znac chyba beda 2 dni na apapie
Od pierwszego dnia ostatniej miesiączki.
[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] za piekne zarodeczki [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Ja juz po troche pospalam.wiec dopiero teraz daje znac
Mamy 17 kumuloswo niektore male wiec cos na pewno odpadnie. Po rozmowie i ogladnieciu na ekranie wynikow nasienia korzystamy ze swojego nie jest tak tragicznie morfologia spok ruch maly ale jest. Embriolog powiedzial ze z gorszych robil i sa dziecigdyby on mial przez to przechodzic to z doswiadczenia powiedzial ze on robil by z takiego i nie korzystal z dawcy. I po tych slowach zaufalismy mu :* Na moja prosbe plemniki wybierze imis i sam sie zaoferowal ze jutro do nas zadzwoni i da znac co i jak. Cieply czlowiek :*
Teraz modle sie i trzymam kciuki za ladne zaplodnienie i piekny rozwoj :* [emoji110][emoji110][emoji173][emoji173][emoji173]
Trzymajcie teraz kciuki za piekne zaplodnienie i rozwoj
Jajniki zaczynaja dawac o sobie znac chyba beda 2 dni na apapie