reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

cześć dziewczynki! Trzymamy kciuki za Gochę:) Pogoda bajeczna a mnie już sił brakuje, wiedziałam jak wyglądają mdłości, miałam nieraz, ale nie cały dzień, jestem trochę wycięta z życia, w pracy ledwo żyje, o po powrocie, sypialnia i tak z małymi przerwami do rana. Nie pamiętam kiedy ostatnio byłam na spacerze, nie mam siły i czasu ,bo albo w pracy, albo spie...takie uroki, mam nadzieję ze miną z 12 tygodniem, wróci apetyt :) Chciałam chociaż nad polskie morze jechać na urlopie, ale w takim stanie to ja się nie nadaję, urlop wypada na 13 tydzień także wierzę w książkowe zapisy, i mdłości odejdą w niepamięć
Trzymaj sie Emilianka, jeszcze troszke i po 12, 13 tygodniu przejdzie. Odpoczywaj duzo i dbaj o Was!
A nad morze nasze piekne sie zmobilizuj i jedz powdychac jodu ;)

reklama
Dziewczyny a ja jak na szpilkach dzis siedze i chyba zrobie test sikany.
Jestem w 8 dpt... powiedzcie czy ktoras tak miala, ze jej nie wyszedl w 8dpt a wyszedl potem?
Bo mi przy pierwszym transferze wyszla cienka kreska (2 blastki) a przy drugim (1 blastka) nic nie bylo widac... i pierwszy byl udany a drugi nie... i tak sie probuje nastawic, ze jak nie wyjdzie jak zrobie dzis to czy sa jeszcze jakies szanse, ze cos sie pojawi pozniej (ten transfer to tez blaska 5 dniowa) ... ?

Najlepiej byloby na bete ale nie mam gdzie niestety, jestem w "Krainie deszczowcow"

Dziewczyny jak chcecie to poczytajcie o kardamonie podobno tez dziala na mdłości i problemy z pecherzem. Nie sprawdzalam wiec nie wiem czy działa [emoji5] wszystki tym co zmagają sie z owym problemem zycze by znikł i przepadl przynajmniej do rozwiazania[emoji4]

Dziewczyny a ja jak na szpilkach dzis siedze i chyba zrobie test sikany.
Jestem w 8 dpt... powiedzcie czy ktoras tak miala, ze jej nie wyszedl w 8dpt a wyszedl potem?
Bo mi przy pierwszym transferze wyszla cienka kreska (2 blastki) a przy drugim (1 blastka) nic nie bylo widac... i pierwszy byl udany a drugi nie... i tak sie probuje nastawic, ze jak nie wyjdzie jak zrobie dzis to czy sa jeszcze jakies szanse, ze cos sie pojawi pozniej (ten transfer to tez blaska 5 dniowa) ... ?

Najlepiej byloby na bete ale nie mam gdzie niestety, jestem w "Krainie deszczowcow"
To czekanie i ta niepewnosc są okropne, moze wytrzymaj do jutra rana i szybciutko daj znac [emoji3] nam. Mnie tez dobija kraina deszczowcow ciagle leje a glowe mi rozsadza od kilku dni.

Dziewczyny wtorek już nie długo i zaczęłam sobie wkręcać temat pustego jaja [emoji20]tak się boje ze coś będzie nie tak ... w sumie to mam prośbę jeśli któraś z was może oblicz mi dokładnie na jakim etapie jestem ciąży bo z tych kalkulatorów to w każdym inaczej wychodzi . Ostatnia miesiączkę miałam 2.05

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Właśnie doczytałam forum :) Dziękuję, za rady gratulacje. Zobaczymy co z tych jajeczek wyniknie. Tak jak piszecie, dziś zadzwonię i poproszę o konsultację. Na pewno będę bardziej spokojniejsza, wiedząc co się tam dzieje.
Powiem szczerze, miałyście rację, niepokój jest cały czas z tyłu głowy.
Jeszcze zauważyłam, że nie wiem w jakiej dawce mam brać luteinę pod język. Mam ich wykupionych kilka opakowań, a na rozpisce jej nie ma.
Leków mam co nie miara!
Nie sądziłam, że aż tyle trzeba brać. Jeszcze z rana i z wieczora to dopochwowo mogę sobie wsadzać, ale w dzień ... no jak :D
Właśnie doczytałam forum :) Dziękuję, za rady i gratulacje. Zobaczymy co z tych jajeczek wyniknie. Tak jak piszecie, dziś zadzwonię i poproszę o konsultację. Na pewno będę bardziej spokojniejsza, wiedząc co się tam dzieje.

Dzwonilas???
Ja dzwoniłam na infolinię i umówiłam się dzisiaj i jutro na konsultację między 12:00 a 16:00.
Pani zadzwoniła do mnie po 12:00, powiedziała, że wszystko ok i jutro będzie najważniejszy dzień dla moich kropeczek :tak: zadzwoni też w tych samych godzinach co dzisiaj :tak:

reklama
Do góry