adunnnia90
Fanka BB :)
U mnie 11 tc lekarz ostatnio mówił ze po 12tc powinny prZejśćŁącze się w bólu,u mnie też mdłości nie odstępują, który tc u ciebie?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie 11 tc lekarz ostatnio mówił ze po 12tc powinny prZejśćŁącze się w bólu,u mnie też mdłości nie odstępują, który tc u ciebie?
no to pięknie- niech maluszek rośnie zdrowy
jutro wielki dzień- życzę Ci co najmniej 6 zapłodnionych dorodnych jajeczek bo mozesz maks 6 czy wiecej?
Mnie też piersi bolą, przed punkcją już bolały. Brzuch w niedzielę troszeczkę. Dziś w nocy prawy jajnik. Lewy delikatnie teraz zaczęłam czuć gdy napisałam o prawym . Innych odczuć nie mam. Emocjonalnie też stabilnie. Ważę mniej niż byłam na diecie . Gdybym miała czegoś się doszukiwać na siłę to powiedziałbym, że mam uczucie ciężkości w dole brzucha. Kompletnie nie mam przeczuć. Mój mężu codziennie pyta się "jajczaka" czy jest tam i na jakim etapie w sensie mówi do brzucha.
U mnie beta 13.06, Ty miałaś 5 dniowego nie pokusisz się o wcześniejszą betę?
Bo Ty też na sztuczny podchodzisz, tak?Ja rozmawiałam wczoraj z embriolog kazała natychmiast odstawić wszystkie. Leki oprócz Wit i kwasu foliowego i zgłosić się do lekarza przed @ nie wiem dlaczego tak jest, ale widocznie to bardzo istotne bo powiedziała, że jeśli dostanę @ to transfer dopiero w przyszłym cyklu więc przypuszczam, że od 1 dnia okresu będę musiała brać jakieś leki
Napisane na ZTE BLADE V7 LITE w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie szcześliwa dziewczyny ! Zarówno na betę jak i transfer ;-)No to w dniu mojego planowanego transferu Oby ta 13-nastka była szczęśliwa dla nas
Nie wiem jeszcze na jakim będę podchodzić dopiero jutro mam wizytę dowiem się wszystkiegoBo Ty też na sztuczny podchodzisz, tak?
Ja na naturalnym to dopiero ok 11 dc mam się zgłosić...
Ja z pco do crio mialam wizyte 2dc...Dzięki dziewczyny za podpowiedzi, tak zrobię. Na wieczór już nie wzięłam lutinusa, teraz odstawiam resztę, zostają tylko witaminki
A mam pytanie do dziewczyn, które podchodzą/podchodziły do crio. Kiedy powinnam iść na wizytę? 2-3 dc? Raczej będę chciała podejść na sztucznym cyklu, na naturalny nie mam co liczyć bo przy moim zaawansowanym pco owulacja u mnie nie występuje bez wspomagaczy... Nie wiem też, czy puści nas w tym następnym cyklu, czy każe czekać ale nie chciałabym się wybrać za późno. Na bezpośredni kontakt z doktorkiem raczej nie mam co liczyć a do tych pańci nie będę już dzwonić tylko bezpośrednio na recepcję umówię wizytę i tyle.