Emilianka6966
Fanka BB :)
to który tydzień ciagniesz? Kiedy miałaś transfer?Dziewczyny, jestem po piątej weryfikacji, mam potwierdzona ciąże bliźniaczą, są serduszka. Jestem szczęśliwa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to który tydzień ciagniesz? Kiedy miałaś transfer?Dziewczyny, jestem po piątej weryfikacji, mam potwierdzona ciąże bliźniaczą, są serduszka. Jestem szczęśliwa.
no to pięknie- niech maluszek rośnie zdrowyWitajcie po dluzszej przerwie, gratuluje sukcesow [emoji1303] i przykro mi z powodu porazek
Ja dzisiaj bylam na drugim prenatalnym. Bobasek ma 17cm i wszystko idzie jak nalezy. Wierci sie niesamowicie i prawdopodobnie bedzie dziewczyna. Wypina sie pupka wiec na 100% nie mozna stwierdzic, moze na nastepnej wizycie sie uda za 2 tyg [emoji846] pozdrawiam Was wszystkie [emoji1384]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
jutro wielki dzień- życzę Ci co najmniej 6 zapłodnionych dorodnych jajeczek bo mozesz maks 6 czy wiecej?A ja po wizycie, mam 10 jajeczek +/- małe. Dziś jeszcze menopur + pregnyl i w czwartek punkcja.
Łącze się w bólu,u mnie też mdłości nie odstępują, który tc u ciebie?U nas dobrze. [emoji4] odpoczywamy [emoji4] i mdlosci nie odpuszczaja 2 kg na minusie. 12.06 prenatalne
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Tego ostatniego życzę sobie jak najwięcej, ja też w pracy i w połowie dnia odpływam, do tego muli cały czas...Ja dołączam do dziewczyn z mdlosciami :/. Przed chwila zjadłam kanapkę z ogórkiem kiszonym i trochę mi sie lepiej zrobiło. Zobaczę czy zaraz nie zapłacę za to zgaga . Gdzieś w połowie pracy czuje sie juz jak zombie i najchętniej zaszylabym sie gdzieś na jakaś drzemkę.
Dziewczyny, trzymam kciuki za udane stymulacje, piękne jaja , kolorowe sny podczas punkcji a potem niech Wam sie mnożą komóreczki i niech beda z tego dzieci . Koleżankom z kropkami jak najmniej mdłości i duzo energii!
dokładnie- w domu spię, wykonuję podstawowe czynności i znowu śpię@Emilianka6966 nadrabiasz w pracy zaległości z forum?[emoji16]
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]
a co to za klinika?Też bym zmieniła ale już nie mam siły wymyślać i zawracać sobie gitary przenoszeniem zarodków itp. Lekarz raczej w miarę kumaty jest - w końcu sam szefu Leki do stymulacji dobrał bardzo dobrze, czułam się dobrze, odpowiedź jajników książkowa, wszystko przebiega w miarę ok tylko te baby pielęgniarki niektóre są takie suki. Spróbuję dzisiaj się dodzwonić do niego bo znalazłam numer na pieczątce ale wątpię żeby odebrał a jak juz odbierze to pewnie i tak odeśle to tych bab... Jeśli tak to się na recepcji umówię na jutro, tak łatwo się mnie nie pozbędą
Sorki w ogóle za dzisiejsze słownictwo, normalnie się zdenerwowałam.... Już nie będę ;P
Mnie też piersi bolą, przed punkcją już bolały. Brzuch w niedzielę troszeczkę. Dziś w nocy prawy jajnik. Lewy delikatnie teraz zaczęłam czuć gdy napisałam o prawym . Innych odczuć nie mam. Emocjonalnie też stabilnie. Ważę mniej niż byłam na diecie . Gdybym miała czegoś się doszukiwać na siłę to powiedziałbym, że mam uczucie ciężkości w dole brzucha. Kompletnie nie mam przeczuć. Mój mężu codziennie pyta się "jajczaka" czy jest tam i na jakim etapie w sensie mówi do brzucha.U mnie 3 dzien po transferze i tez bola mnie piersi i dol brzucha i jajniki caly czas. Lekarz powiedzial ze to normalne i takie bole moga byc, wiec na razie nie panikuje chociaz dziwny ten bol brzucha. Tez nie moge sie doczekac sikanca, beta dopiero 16 czerwca. Pracuje normalnie bo juz szalalam z nudow trzymam kciuki Kochana bedzie dobrze
To ja mam tak samo...[emoji37]ja mam jakiś straszny mięsowstręt