reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie. Trafiłam tu z kolką nerkową i zastojami w nerkach. Pytali kiedy miałam ostatnie usg ciąży, gdy się przyznałam, że w sobote tydzień temu to uznali, ze teraz nie ma potrzeby! A miałam usg nerek to co im już zależało zjechać i na brzuch??
Ok doczytałam. Od kiedy tam jesteś? Kolka to chyba boli strasznie , co?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzięki dziewczyny za podpowiedzi, tak zrobię. Na wieczór już nie wzięłam lutinusa, teraz odstawiam resztę, zostają tylko witaminki:D
A mam pytanie do dziewczyn, które podchodzą/podchodziły do crio. Kiedy powinnam iść na wizytę? 2-3 dc? Raczej będę chciała podejść na sztucznym cyklu, na naturalny nie mam co liczyć bo przy moim zaawansowanym pco owulacja u mnie nie występuje bez wspomagaczy... Nie wiem też, czy puści nas w tym następnym cyklu, czy każe czekać ale nie chciałabym się wybrać za późno. Na bezpośredni kontakt z doktorkiem raczej nie mam co liczyć a do tych pańci nie będę już dzwonić tylko bezpośrednio na recepcję umówię wizytę i tyle.
Ja od 2dc bralam estrofem. W sumie to możesz iść przed okresem, dostaniesz recepty i zaczniesz kiedy trzeba , w razie jakby coś się przesunelo.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie też piersi bolą, przed punkcją już bolały. Brzuch w niedzielę troszeczkę. Dziś w nocy prawy jajnik. Lewy delikatnie teraz zaczęłam czuć gdy napisałam o prawym . Innych odczuć nie mam. Emocjonalnie też stabilnie. Ważę mniej niż byłam na diecie :confused:. Gdybym miała czegoś się doszukiwać na siłę to powiedziałbym, że mam uczucie ciężkości w dole brzucha. Kompletnie nie mam przeczuć. Mój mężu codziennie pyta się "jajczaka" czy jest tam i na jakim etapie :biggrin2: w sensie mówi do brzucha.
U mnie beta 13.06, Ty miałaś 5 dniowego nie pokusisz się o wcześniejszą betę?
Chyba nie, nie chce mi sie tutaj w UK po osrodkach wloczyc jakos tutejsza sluzba zdrowia nie zacheca do bycia w ciazy czy chorowania :) a Ty robisz wczesniej?

Ja po wizycie, znowu jeszcze za male estradiol 3700. 6 na prawym,5 na lewym. W piatek znowu wizyta. Jestem troche podminowana bo to juz 12 dzien stymulacji i obawiam sie ze sie nie uda. Menopur 375 biore.

reklama
Do góry