Ilona 88
Fanka BB :)
Beta 0,2 tracę nadzieję ze to kiedykolwiek się uda druga procedura druga porażka...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beta 0,2 tracę nadzieję ze to kiedykolwiek się uda druga procedura druga porażka...
Wiesci z wizyty
Estradiol 2015
Progesteron 0.36
Endometrium 7.2 ( kuzwa co z nim zrobic zeby bylo wieksze winko pije orzechy i migdaly jem witamina e200 magnez 400 a tu takie kwiatki)
Prawy jajnik 17,16,15, 17, 17,17
Lewy jajnik 18,18,16,17,17,17,18
Stymulacja przedluzona do jutra
U mnie dziś rozczarowanie po piątkowej nadziei...
W piątek beta 10,67, dziś 12.01. Jutro mam powtórzyć i jeszcze skonsultować. Wiedziałam, że to wszystko jest zbyt piękne, żeby było prawdziwe. Nawet nie mam siły płakać...
Ja już po becie wyje jak debil mniej niż 1,2 to jest ku... Wa niesprawiedliwe!
Napisane na ZTE BLADE V7 LITE w aplikacji Forum BabyBoom
Olej z wiesiolka najlepiej brac od początku cyklu do owulacji lub transferu [emoji4] i odstawić, bo powoduje skurcze macicy i można poronic.To ide dzis po kilo sledzi i bede zajadac plus makrelka i suszone morele
Na wiesiolek juz chyba za pozno
Wszystkim dziewczyna którym dziś się nie powiodło bardzo współczuje .Jest kilka dziewczyn którym się udało za pierwszym razem ale większość z nas zna to uczycie kolejnej porażki . Pamiętajcie ze to czasami jak loteria a czasami trzeba przemyśleć co można poprawić i walczyć . Dziś są emocje żal , złość , smutek ale to minie a Wy się obudzicie jeszcze silniejsze do walki o upragnione dziecko .
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziewczyny czy ja juz dzis na wieczor moge odstawic leki.....cudow nie ma,a tymbardziej takich zeby cokolwiek sie ruszylo w dobra strone wiec nie widze sensu brania lekow w dalszm ciagu......musze sie zresetowac bo mi glowe rozsadzi od tego placzu.....;/