Vinszka
Fanka BB :)
Z moich 4 komórek jest 3 zarodeczki! Jutro chyba transfer! Na pewno jest jedną to 4A druga 4B i chyba 3 to też 4A. Chyba nieźle!
Teraz to mnie pocieszyłaś! Aż się uśmiechnęłam!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z moich 4 komórek jest 3 zarodeczki! Jutro chyba transfer! Na pewno jest jedną to 4A druga 4B i chyba 3 to też 4A. Chyba nieźle!
No niestety, są piękne tylko 4 jajeczka, reszta to miernota. Stymulacja przedłużona, może jest szansa do magicznej szóstki.
Trochę smutno, nawet dr mówi, że przy mojej rezerwie to słaba reakcja na lek.
Wiesz że czasami wystarczy jedno piękne jajo ;-) powodzenia, będzie dobrze!No niestety, są piękne tylko 4 jajeczka, reszta to miernota. Stymulacja przedłużona, może jest szansa do magicznej szóstki.
Trochę smutno, nawet dr mówi, że przy mojej rezerwie to słaba reakcja na lek.
Transfer iludniowych? ;-)Z moich 4 komórek jest 3 zarodeczki! Jutro chyba transfer! Na pewno jest jedną to 4A druga 4B i chyba 3 to też 4A. Chyba nieźle!
Przykro. ...Beta <0,1 jest płacz i rozpacz
To jeszcze wczesnie zeby wyrokowac co jest kiepscizna stymulacja przy dlugim.protokole bo taki chyba masz jak dobrze pamietam jest do 14 dni normaJa rozpoczęłam stymulację w 5 dc, dziś jest 13 dzień, mam wizytę na poniedziałek. Dawka zwiększona.
Ja bym chyba wyszła z siebie. Na szczęście w moim najbliższym otoczeniu ludzie są raczej wyedukowani w tym zakresiesytuacja z dzis...
siedze w pracy, nagle ktos poruszył temat dobrej zmiany i i in vitro. I nagle slysze: ( będąc po 2 becie z pięknym przyrostem i daj Boże z bliźniakami ) ze tylko chore psychicznie zdesperowane kretynki sie takim "zabiegom" poddają, ze sa nienormalne naszprycowane hormonami i chemia, stare baby którym sie nagle zamiast psa w domu dzieciaka zachciało,jak nie mogą mieć dzieci to niech sie tym pogodzą i juz, jakie sie rzekomo dzieci rodzą to juz sobie daruje. Było mi tak strasznie przykro ze musiałam wyjsć. Spotykacie sie z takimi opiniami? czy tylko ja pracuje z jakimś zaściankiem? Ale jestem zła!
A kobietki nie orientujecie sie czy w dniu transferu leki mam brac rano tak jak zwykle razem z tym zelem dopochwowym? Niestety nie moge sie dodzwonic do mojego lekarza bo jest dzisiaj na jakiejs konferencji...