Emilianka6966
Fanka BB :)
23dpt,na usg wyszło 6tydz.5dni,termin 20styczniaJejku serducho już bije! Cudownie!
Strasznie mocno się ciesze!
Który to dpt?
Napisane na F5121 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
23dpt,na usg wyszło 6tydz.5dni,termin 20styczniaJejku serducho już bije! Cudownie!
Strasznie mocno się ciesze!
Który to dpt?
SuperJa już po wizycie-bardzo happy - ciąża bardzo dobrze umiejscowiona, serduszko bije, progesteron ok, nie za wysoki dlatego dalej zastrzyki i lusterka, focia z wieczora bo w drodze
Cudowne !23dpt,na usg wyszło 6tydz.5dni,termin 20stycznia
23dpt,na usg wyszło 6tydz.5dni,termin 20stycznia
A czemu tak wcześnie robiłaś badanie GBS? Pytam z ciekawości,bo to badanie zaleca się w 33-34tc.Dziewczyny odebrałam wyniki i mam paciorkowca GBS i enterokoki spp. Mam nadzieję że na tak wczesnym etapie ciąży to nie będzie groźne dla dziecka [emoji45] na pewno czeka mnie antybiotyk tego też się obawiam
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]
Właśnie tez sie zdziwilam. Ogólnie mialam wymaz z szyjki macicy i pochwy. W tej chwili myślicie że to nie stanowi zagrożenia np poronieniem??A czemu tak wcześnie robiłaś badanie GBS? Pytam z ciekawości,bo to badanie zaleca się w 33-34tc.
Miałaś tylko z pochwy czy też z odbytu? Bo teraz robią te dwa posiewy.
Nic się nie martw, dziecko może się zarazić podczas porodu,stąd dostaniesz wcześniej antybiotyk i ewentualnie później dziecko
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w l4 mam napisane ze mogę chodzić więc jak chcą się ze mną zobaczyć to niech się zapowiwdza [emoji6]
[emoji127] 28.10.2017
Dziwne to skoro możemy wychodzić...Niestety tak kolorowo to nie wygląda. Chodzą i sprawdzają jeśli cię nie zostaną to wstrzymują wypłatę zasiłku i musisz się wytłumaczyć - cały proces trwa dość długo zanim zadecydują i wypłaca pieniądze.
Dziwne to skoro możemy wychodzić...
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]