Cześć dziewczyny. Wczoraj miałam punkcje udało się wyciągnąć 19 kom z czego 15 zdolnych do zapłodnienia. Niestety już wczoraj rano przed punkcją strasznie bolały mnie jajniki i miałam wzdęty brzuch. Po samej punkcji było jeszcze gorzej dostałam Dostinex na 8 dni i mam się obserwować czy brzuch za bardzo nie rośnie. Od wczoraj w obwodzie przybyło mi 4 cm ! i boli okropnie boje się że to początki hiperki nie wiem czy już coś robić w tym kierunku czy jeszcze poczekać do jutra...
reklama
M@gda
Moderatorka
Zadzwoniłabym do lekarza...Cześć dziewczyny. Wczoraj miałam punkcje udało się wyciągnąć 19 kom z czego 15 zdolnych do zapłodnienia. Niestety już wczoraj rano przed punkcją strasznie bolały mnie jajniki i miałam wzdęty brzuch. Po samej punkcji było jeszcze gorzej dostałam Dostinex na 8 dni i mam się obserwować czy brzuch za bardzo nie rośnie. Od wczoraj w obwodzie przybyło mi 4 cm ! i boli okropnie boje się że to początki hiperki nie wiem czy już coś robić w tym kierunku czy jeszcze poczekać do jutra...
M@gda
Moderatorka
Aleś w gorącej wodzie kąpana. Poczekaj, jeszcze wyjdzie negatywny bo beta niska i bedziesz płakać. A jeszcze lepiej olej sikacza (hrhrhr ależ wyszło ładnie) i idź na betę. Beta nawet 12 coś więcej ci powie niż negatywny sikacz.Girls czy mogła bym zrobic sikacza w 8 dzien po transferze czy lepiej nie kabinowa i zrobic betę w sobotę po 10 dniach? Po 8 wyszło by coś? Chciała bym juz coś wiedzieć... a sie boje. Zdaje sie na wasze doświadczenie
anetka303
Fanka BB :)
To prawda, nie było łatwo bo szczególnie córcia chwała buzię ale po kilkunastu próbach są ładne fotki [emoji4]Aby zrobic foto 3d nie zawsze wychodzi gratulacje dla maluszkow ,mi tez sie udalo w 22tc Ale kumpeli ani razu ....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji127] 28.10.2017
L
Lady_Waiting
Gość
Dziewczynki idę na transfer! Trzymajcie kciuki! xxx
Poczekaj na betęGirls czy mogła bym zrobic sikacza w 8 dzien po transferze czy lepiej nie kabinowa i zrobic betę w sobotę po 10 dniach? Po 8 wyszło by coś? Chciała bym juz coś wiedzieć... a sie boje. Zdaje sie na wasze doświadczenie
anetka303
Fanka BB :)
Ja w l4 mam napisane ze mogę chodzić więc jak chcą się ze mną zobaczyć to niech się zapowiwdza [emoji6]Nie wiem czemu schowalo mi się w cytacie
Czy na l4 przychodzi do Ciebie kontrola z zus. Siedzisz cały czas w domu?
[emoji127] 28.10.2017
reklama
Podziel się: