reklama
Vinszka
Fanka BB :)
Jestem po lekarzu, niestety sama drobnica na prawym dwa pecherzyki. Jestem załamana. Dziś mialam podać sobie menopur 225 dawke i jutro zobaczymy dalej.
Który dzień cyklu masz?
Ropuszka666
Ropuszka, co u ciebie?? Powtarzałaś bete??
Tak Madziu 114po 48 h miałam i wczoraj byłam u lekarza dostałam dalej leki. Kazał narazie więcej kasy na betę nie wydawać zapisał Mnie na 13 na USG i mam być pozytywnej myśli . Dopada Mnie straszna śpiączka popołudniami śpię jak zabita i mam troszkę bóle przy kości ogonowej i podbrzusza ale lekkie . Wpisałam się dzisiaj w kalendarz [emoji846]a jak Ty znosisz uroki ciąży ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Ja na początku też spałam, więc to dobry znakTak Madziu 114po 48 h miałam i wczoraj byłam u lekarza dostałam dalej leki. Kazał narazie więcej kasy na betę nie wydawać zapisał Mnie na 13 na USG i mam być pozytywnej myśli . Dopada Mnie straszna śpiączka popołudniami śpię jak zabita i mam troszkę bóle przy kości ogonowej i podbrzusza ale lekkie . Wpisałam się dzisiaj w kalendarz [emoji846]a jak Ty znosisz uroki ciąży ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nieźle, tlyko głodna jestem a nie mam na nic ochoty, odrzuca mnie dziś i zastanawiam się czy można załatwić sprawę głodu nie jedząc
Sol
Popieram! Ja zrobiłam poprzednio i był negatywny- sen pod tytulem "być moze jestem teraz w ciazy" prysl...potem smutki, wahania, szperanie w necie czy ktoś już tak miał i czy może jest szansa... masakra!Aleś w gorącej wodzie kąpana. Poczekaj, jeszcze wyjdzie negatywny bo beta niska i bedziesz płakać. A jeszcze lepiej olej sikacza (hrhrhr ależ wyszło ładnie) i idź na betę. Beta nawet 12 coś więcej ci powie niż negatywny sikacz.
U mnie się nie udało poprzednio a teraz cierpliwie czekam 10 dni do sikacza!
Agnieś191
7dcKtóry dzień cyklu masz?
Emilianka6966
Ja już po wizycie-bardzo happy - ciąża bardzo dobrze umiejscowiona, serduszko bije, progesteron ok, nie za wysoki dlatego dalej zastrzyki i lusterka, focia z wieczora bo w drodze
Napisane na F5121 w aplikacji Forum BabyBoom
Sol
Jejku serducho już bije! Cudownie!Ja już po wizycie-bardzo happy - ciąża bardzo dobrze umiejscowiona, serduszko bije, progesteron ok, nie za wysoki dlatego dalej zastrzyki i lusterka, focia z wieczora bo w drodze
Strasznie mocno się ciesze!
Który to dpt?
M@gda
Moderatorka
CU-DO-WNIE!!!Ja już po wizycie-bardzo happy - ciąża bardzo dobrze umiejscowiona, serduszko bije, progesteron ok, nie za wysoki dlatego dalej zastrzyki i lusterka, focia z wieczora bo w drodze
reklama
Ilona 88
No i super ❤Ja już po wizycie-bardzo happy - ciąża bardzo dobrze umiejscowiona, serduszko bije, progesteron ok, nie za wysoki dlatego dalej zastrzyki i lusterka, focia z wieczora bo w drodze
Podziel się: