reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jestem po lekarzu, niestety sama drobnica na prawym dwa pecherzyki. Jestem załamana. Dziś mialam podać sobie menopur 225 dawke i jutro zobaczymy dalej.

reklama
Ropuszka, co u ciebie?? Powtarzałaś bete??

Tak Madziu 114po 48 h miałam i wczoraj byłam u lekarza dostałam dalej leki. Kazał narazie więcej kasy na betę nie wydawać zapisał Mnie na 13 na USG i mam być pozytywnej myśli . Dopada Mnie straszna śpiączka popołudniami śpię jak zabita i mam troszkę bóle przy kości ogonowej i podbrzusza ale lekkie . Wpisałam się dzisiaj w kalendarz [emoji846]a jak Ty znosisz uroki ciąży ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak Madziu 114po 48 h miałam i wczoraj byłam u lekarza dostałam dalej leki. Kazał narazie więcej kasy na betę nie wydawać zapisał Mnie na 13 na USG i mam być pozytywnej myśli . Dopada Mnie straszna śpiączka popołudniami śpię jak zabita i mam troszkę bóle przy kości ogonowej i podbrzusza ale lekkie . Wpisałam się dzisiaj w kalendarz [emoji846]a jak Ty znosisz uroki ciąży ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na początku też spałam, więc to dobry znak :)
Nieźle, tlyko głodna jestem a nie mam na nic ochoty, odrzuca mnie dziś i zastanawiam się czy można załatwić sprawę głodu nie jedząc

Aleś w gorącej wodzie kąpana. Poczekaj, jeszcze wyjdzie negatywny bo beta niska i bedziesz płakać. A jeszcze lepiej olej sikacza (hrhrhr ależ wyszło ładnie) i idź na betę. Beta nawet 12 coś więcej ci powie niż negatywny sikacz.
Popieram! Ja zrobiłam poprzednio i był negatywny- sen pod tytulem "być moze jestem teraz w ciazy" prysl...potem smutki, wahania, szperanie w necie czy ktoś już tak miał i czy może jest szansa... masakra!
U mnie się nie udało poprzednio a teraz cierpliwie czekam 10 dni do sikacza!

reklama
Do góry