reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zobacz załącznik 808882

Jak tam klikniesz to w to okienko.
Tam możesz też wpisać inne informacje. Wszystko co mam wpisane pod każdym postem, czyli: "28.03 criotransfer 2 blastek : 05.04 beta 70 / 07.04 beta 167 / 11.04 beta 1179 / 12.04 pęcherzyk 4mm / 20.04 3mm człowieka / 26.04 serduszko pika 7mm szczęścia / 06.05 niemal 2cm miłości / 24.05 4.3cm cudu" To też właśnie tam.

Niezle, triche ciazowych dolegliwosci jeszcze mnie trzyma jak to jest bleeee a na sama mysl o czyms innym tobym kogos pogryzla zeby to dostac teraz zaraz i natychmiast.

Wczoraj bylam na dluzszym spacerze, teraz juz bedw sobir na takie chodzic, zeby sie poruszac. Bo tak tosiedze w domu.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ciesze się że wszystko u Ciebie dobrze, zycze Ci spokojnej ciąży a z ruszaniem to dobrze podchodzisz do tego szczególnie, że mieszkasz w tak pięknej okolicy to spacerki wskazane codziennie :)

Cześć dziewczyny mam pytanie co do brania witamin, suplementów. Osobiście biorę Ovarin, który ma w składzie: inozytol, kw. foliowy, wit. D, wit. z gr B. Jaka powinna być dzienna dawka wit. D ??? I czy tabl. DHEA mogą coś poprawić przy niskim AMH?
I jeśli chodzi o suplement dla Panów co polecacie? Bo mój ma obniżoną ruchliwość. Dlaczego warto by w składzie pojawił się koenzym Q10 czy L-karnityna jaki wpływ mają na nasienie? Bo jakiś czas temu M brał Profertil i teraz pomyślałam że można by skompletować składniki osobno (bo wyjdzie troche taniej). Myśle by zamówić Androvit Plus, L-karnityne (tylko jaką dawkę? 300mg czy 500? ) i czy warto zamówić w tabl. koenzym Q10? Jeśli tak to jaką dawke? Czy sugerować się tym jakie dawki zawiera Profertil?
Ja polecam Salfazin, u nas działa. Do tego witamina C 1000 i l-karnityna duża dawka 4x500.

Cześć dziewczyny mam pytanie co do brania witamin, suplementów. Osobiście biorę Ovarin, który ma w składzie: inozytol, kw. foliowy, wit. D, wit. z gr B. Jaka powinna być dzienna dawka wit. D ??? I czy tabl. DHEA mogą coś poprawić przy niskim AMH?
I jeśli chodzi o suplement dla Panów co polecacie? Bo mój ma obniżoną ruchliwość. Dlaczego warto by w składzie pojawił się koenzym Q10 czy L-karnityna jaki wpływ mają na nasienie? Bo jakiś czas temu M brał Profertil i teraz pomyślałam że można by skompletować składniki osobno (bo wyjdzie troche taniej). Myśle by zamówić Androvit Plus, L-karnityne (tylko jaką dawkę? 300mg czy 500? ) i czy warto zamówić w tabl. koenzym Q10? Jeśli tak to jaką dawke? Czy sugerować się tym jakie dawki zawiera Profertil?
Mój mąż brał 10 miesięcy Profertil (przy słabej ruchliwości) i nic się nie poprawiło.

ostatnio badałam po luteinie ale bez zastrzyku, a przecież luteina we krwi nie wychodzi, ja juz sama nie wiem:(
Luteina wychodzi tylko dupek nie wychodzi.
Poziom prog jest taki trochę..... na oko ;) żeby coś z niego wrozyc trzeba zawsze badać o tej samej godzinie przed lekami ( wieczorna dawka ostatnia) ja mam na poziomie 20/24

reklama
Do góry