Czy 1,2?Dziewczyny nie udało się, beta 12, mam odstawić leki.
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy 1,2?Dziewczyny nie udało się, beta 12, mam odstawić leki.
Dziękuję za pełne ciepła posty, aż się wzruszyłam.
Lekarz napisał że mam zrobić minimum 1 cykl przerwy także pewnie koniec czerwca-początek lipca będę miała criotransfer. A na razie będę balować, chodzić do psychologa i pielęgnować swój związek.
Kmeva, wspólczuje Tylko czemu 12 to nie ciąża?
Ropuszka, gratuluję!
Dziewczyny nie udało się, beta 12, mam odstawić leki.
Dziewczyny mam wynik 31,5 !!!! Dwie doby z 8,4 to chyba dobrze [emoji16][emoji16][emoji16]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziękuję, dziewczyny, za wsparcie! Będę walczyć, ale chyba muszę iść do psychologa. Wydaje mi się, że nigdy nie ujrzę dwóch kresek, zmęczyłam się łudzić i czekać.
Robię sobie przerwę od forum. Wszystkim oczekującym wyników życzę doczekać się dwóch kresek
Jeżeli się nie udało to przykro mi bardzo... ale 12 to chyba się jednak coś działo. Może warto powtórzyć? W którym jesteś dpt?Dziewczyny nie udało się, beta 12, mam odstawić leki.
Ja niestety miałam,ale później bo to było od 11 dpt i nie znaczyło to nic dobrego.Mi od 10 dpt pojawiło się małe plamienie. Nawet ciężko to nazwać plamieniem, bo to co mi wypływa po luteinie jest zabarwione na różowo ... nie wiem co o tym myśleć. Martwie się. Miała tak któraś z Was? Zamienialyscie wtedy luteinę dopochwową na tą doustną? (Teraz biorę dwa razy dziennie dopochwowo i raz podjezykowo) ....
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom