reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny poradzicie coś bo zwariuje. Mam takie zaparcia ze jak mam iść do toalety to na sama myśl mi słabo , w życiu tak nie miałam . Co mogę wziasc żeby sobie ulżyć ( jabłka śliwki mleko nasiona chia próbowałam [emoji31][emoji31][emoji31])

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Czopki glicerynowe pomagają doraźnie...

reklama
A mnie jest niedobrze jak pomyślę o jedzeniu...
Ja tez nie mogę trafic w smaki, napale sie, uszykuje kopę i wybrzydzam, że to ble, że to za słone, a to niedobre...jakoś nie mogę odnależć smaku, tak mnie naszło na zawołanie...wiem jedno jade do domu po pracy idę spać, to będzie obiadokolacja i musi poczekać:)

Ale Ja głupia jestem!!! Byłam siku przed chwila i zrobiłam test . Tak wiem nie ta pora i za szybko ale pomyślałam se sikne i po minucie taki efekt
1495718158-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czekam właśnie na swoją kolej. Stresik jest przed transferkiem, ale i dobre wieści na tą chwilę 4 blastocysty,5 dają parę godzin jeszcze bo się super rozwija....,zaraz przytulę kropeczke [emoji7][emoji178]

Napisane na ZTE BLADE V7 LITE w aplikacji Forum BabyBoom

Ale Ja głupia jestem!!! Byłam siku przed chwila i zrobiłam test . Tak wiem nie ta pora i za szybko ale pomyślałam se sikne i po minucie taki efekt
1495718158-aaaaaa.jpeg

Czy ja dobrze widze, delikatną drugą kreseczke? to teraz tylko beta dla potwierdzenia[emoji3] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

reklama
Czekam właśnie na swoją kolej. Stresik jest przed transferkiem, ale i dobre wieści na tą chwilę 4 blastocysty,5 dają parę godzin jeszcze bo się super rozwija....,zaraz przytulę kropeczke [emoji7][emoji178]

Napisane na ZTE BLADE V7 LITE w aplikacji Forum BabyBoom

Znam to uczucie - cudowne! Trzymam kciuki, żeby Kropeczka przytuliła się na 9 miesięcy [emoji173]️

Do góry