reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czy ja dobrze widze, delikatną drugą kreseczke? to teraz tylko beta dla potwierdzenia[emoji3] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Taka była po minucie teraz już jest mocniejsza a to dopiero 6dpt i do tego zrobiłam popołudniu nie rano [emoji16] Nie wierze sama w to co widzę !! Mój pierwszy test w życiu na którym się coś pojawiło [emoji7]jutro idę na betę [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale Ja głupia jestem!!! Byłam siku przed chwila i zrobiłam test . Tak wiem nie ta pora i za szybko ale pomyślałam se sikne i po minucie taki efekt
1495718158-aaaaaa.jpeg

Łoooo pięknie!!!!
Leć na betę jutro, powinnaś już mieć ładną.

Cieszę się, gratuluję !!!!

Dziewczyny tyle lat walki!!! I wszystko przez cholerna immunologie,troszkę męczarni z lekami i w końcu cud[emoji173]️gdyby nie wy i to forum nie dociekałabym powodów czemu się nie udaje! Dziękuje ze jesteście i za wasza wiedzę !!! W kobietach siła [emoji846][emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny tyle lat walki!!! I wszystko przez cholerna immunologie,troszkę męczarni z lekami i w końcu cud[emoji173]️gdyby nie wy i to forum nie dociekałabym powodów czemu się nie udaje! Dziękuje ze jesteście i za wasza wiedzę !!! W kobietach siła [emoji846][emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ropuszka, przede wszystkim ... próbowałaś pomimo niepowodzeń. To głównie Twoja zasługa, że się nie poddałaś i miałaś siłę.

A teraz niech ślicznie rośnie i dzidzia się zdrowo rozwija!!! Czyli co?? Luty??

Taka była po minucie teraz już jest mocniejsza a to dopiero 6dpt i do tego zrobiłam popołudniu nie rano [emoji16] Nie wierze sama w to co widzę !! Mój pierwszy test w życiu na którym się coś pojawiło [emoji7]jutro idę na betę [emoji846]

Ale masz piekne uczucie[emoji7] . Dobrze rokowal twoj zarodeczek to musi sie udac. Super!!!

Ropuszka, przede wszystkim ... próbowałaś pomimo niepowodzeń. To głównie Twoja zasługa, że się nie poddałaś i miałaś siłę.

A teraz niech ślicznie rośnie i dzidzia się zdrowo rozwija!!! Czyli co?? Luty??

Jak liczyłam to luty , może Walenty [emoji12][emoji12]oby tylko serduszko zabiło [emoji173]️ Madzia dziękuje [emoji8]

reklama
Do góry