reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jaką zupkę serwujesz dzisiaj? Bo ja mam fazę na zupy ostatnio, ale to jeszcze przed transferem miałam,taki kaprys:)
Krupnik. Ja ogólnie lubię zupy[emoji6]

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki [emoji737] wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się

reklama
Dziewczyny poradzicie coś bo zwariuje. Mam takie zaparcia ze jak mam iść do toalety to na sama myśl mi słabo , w życiu tak nie miałam . Co mogę wziasc żeby sobie ulżyć ( jabłka śliwki mleko nasiona chia próbowałam [emoji31][emoji31][emoji31])

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny poradzicie coś bo zwariuje. Mam takie zaparcia ze jak mam iść do toalety to na sama myśl mi słabo , w życiu tak nie miałam . Co mogę wziasc żeby sobie ulżyć ( jabłka śliwki mleko nasiona chia próbowałam [emoji31][emoji31][emoji31])

kiwi i duuuużo wody-mi pomaga, a ostatnio mam duże pragnienie, dlatego do tej pory - odpukać- nie mam problemu z zaparciami mimo wysokiego progesteronu:)

Może Maślankę wypij .

Jutro wizyta. Nie wiem jak dożyję. Wiem, że robię najgorsze co może być-ryje w Internecie. Tracę nadzieję [emoji45]

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki [emoji737] wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się

Nie trać nadziei [emoji173]️ będzie dobrze trzymam kciuki mocno [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji256]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hmmm, mnie zawsze mleko pomagało... nie szukałam dalej... w sumie po to piłam kawe z mlekiem :D czy raczej mleko z kawą :)

Kiwi działa cuda. Zjedz na wieczór, powinno rano puścić [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kiedyś zapaliłam papierosa wypiłam kawe i bylo po problemie [emoji12]to chyba ta ilość progesteronu tak działa, wypróbuje to kiwi miejmy nadzieje ze pomoże [emoji846]

Mam głupie pytanie... o luteinę. Mam 3 razy dziennie po 2 tabletki do pochwowo. Co chwile mi sie to wylewa a zapodaje aplikatorem na co to jest? I czy nie zaszkodzi to rano jak dam sobie przed transferem? Bo tak mi godzinowo wypada
Ja tez miałam taka dawke. Na dodatek dużo jakiegoś płynu z nią wycieka. Kilka razy chodziłam z podlaska bo mi wkładki przemakaly. Ja tak sobie godziny ustaliłam żeby niedługo po aplikacji moc poleżeć z pół godziny, bo też się bałam że nie będzie się wchlanialo przez te wyciaknie. To progesteron. Bardzo wazny.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kiedyś zapaliłam papierosa wypiłam kawe i bylo po problemie
emoji12.png
:) oj czyści, teraz może trochę zdrowiej np. więcej błonnika w diecie? Dużo warzyw i owoców np. Gruszki, jabłka, banany, awokado, marchew, buraki.

Do góry