reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Beta prawie nie drgnęła po miesiącu i muszę mieć zabieg [emoji17]mówił o łyżeczkowaniu ale moze jakos łagodniej mnie potraktują ...

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Bardzo mi przykro że to się tak ciągnie, miejmy nadzieję że ten etap będziesz miała już za sobą. I będziesz mogła przytulić kropkę ❤

Narazie ugotowałam zupę [emoji6] dzięki poprawilyscie mi humor[emoji6]

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki [emoji737] wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się

Narazie ugotowałam zupę [emoji6] dzięki poprawilyscie mi humor[emoji6]

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki [emoji737] wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
Jaką zupkę serwujesz dzisiaj? Bo ja mam fazę na zupy ostatnio, ale to jeszcze przed transferem miałam,taki kaprys:)

Witam Was wszystkie moje staraczki i ciężarówki [emoji13]. Nastał nowy dzień - życzę wszystkim pozytywnych informacji i mmmmmega pozytywnego nastawienia!

Wypiłam wczoraj pół wina [emoji485] a okres chyba na urlopie [emoji13]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja zrobiłam wczoraj to samo i mój też nie chce przyjść ...

reklama
Do góry