reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale Ja głupia jestem!!! Byłam siku przed chwila i zrobiłam test . Tak wiem nie ta pora i za szybko ale pomyślałam se sikne i po minucie taki efekt
1495718158-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Leć na betę, ale już Ci po cichu gratuluje[emoji7] [emoji7] [emoji7]

Pamiętam, gdy ja zobaczyłam druga kreskę. Tak płakałam ze szczęścia, że oddechu złapać nie mogłam. Chyba najwspanialsza chwila w życiu. Ciesz się nią i rozkoszuj [emoji5] [emoji5] [emoji5]

Czekam właśnie na swoją kolej. Stresik jest przed transferkiem, ale i dobre wieści na tą chwilę 4 blastocysty,5 dają parę godzin jeszcze bo się super rozwija....,zaraz przytulę kropeczke [emoji7][emoji178]

Napisane na ZTE BLADE V7 LITE w aplikacji Forum BabyBoom

Wiadomości bomba :D Powodzenia!

Taka była po minucie teraz już jest mocniejsza a to dopiero 6dpt i do tego zrobiłam popołudniu nie rano [emoji16] Nie wierze sama w to co widzę !! Mój pierwszy test w życiu na którym się coś pojawiło [emoji7]jutro idę na betę [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ahh ja też widzę! Świetnie! No i nie powiem, że nie zazdroszczę. Nigdy nie widziałam drugiej kreseczki :(

reklama
Do góry